Nicolae Dică / Foto: Sport Pictures

Dică și-a reclamat un jucător în fața lui Gigi Becali. ”Nu-i place să muncească”. Cum a răspuns patronul FCSB-ului

articol scris de Digi Sport
15.10.2022, 11:09
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Situația de la FCSB pare a fi una care stă pe un butoi cu pulbere după umilința istorică din Conference League, 0-10 la ”general” cu Silkeborg.

  • 500 de mii de euro este cota de piață a lui Eduard Radaslavescu, potrivit Transfermarkt.
    7 apariții a bifat Radaslavescu la FCSB.

Dică și-a reclamat un jucător în fața lui Gigi Becali. ”Nu-i place să muncească”. Cum a răspuns patronul FCSB-ului

Gigi Becali (64 de ani) a ieșit public abia vineri și a vorbit despre evoluția lamentabilă a roș-albaștrilor. Finanțatorul nu știe încă ce măsuri să adopte, dar a divulgat câteva probleme deja existente în cadrul lotului.

Milionarul din Pipera a dezvăluit ce i-a spus Nicolae Dică despre Eduard Radaslavescu (18 ani), unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai momentului

”Cum adică, o echipă care face transferuri în toată cariera ei de 1,4 milioane de euro..... Şi eu am numai un jucător, Coman, de 3 milioane de euro. Şi nu îşi mai revine Coman! Care-i treaba de nu-şi mai revine?

Pune-l, mă, la muncă. Că nu ştiu ce, că lui Radaslavescu nu îi place să muncească. Pune-l, mă, la muncă!”, a declarat Gigi Becali, potrivit primasport.ro.

Becali a mai spus că nu este mulțumit de modul în care se derulează antrenamentele celor de la FCSB și că se va interesa despre activitatea din cadrul bazei din Berceni.

”Şi atunci eu ce să fac? Să mă duc la antrenamente? Şi aşa, ’Becali se bagă la echipă, Becali se bagă la echipă!’ Acum nu mai rămâne decât să mă duc la antrenamente, să stau la antrenamente să observ ce antrenamente face Dică.

Păi, dacă facem nişte antrenamente, că bem o cafeluţă, mâncăm un fursec... După aia stai că facem un duş, după aceea puţin cu gheaţă, şi mai facem şi un masaj ca să ne relaxăm. Atunci plecăm acasă, dacă facem aşa. Păi nu, mă, nu aşa!

Nu că n-am vorbit cu Dică. Dică o să-mi zică săracul ’dar n-aveţi încredere în mine?’ Eu nu mă refer la el. Mă refer la antrenorii români. Păi, nu am explicaţia. Păi, cum adică nu rezistă în cupele europene?”, a mai spus Becali.

Gică Hagi: ”Radaslavescu, la mine, a fost cel mai bun din România. Acum nu pot să vorbesc”

În momentul în care a ajuns la vicecampioana României, Ilie Dumitrescu l-a numit pe Radaslavescu ”cel mai bun transfer pe care l-a făcut vreodată FCSB”. Chiar dacă ajunsese un om de bază la Farul și juca la naționala U20 a României, mijlocașul nu a reușit să se impun în angrenajul bucureștenilor.

Mai mult, după prestația din meciul Silkeborg - FCSB 5-0, Gigi Becali l-a numit printre jucătorii care l-au dezamăgit crunt. Gică Hagi, fostul său antrenor, a spus că Radaslavescu era ”cel mai bun din România” când juca la Farul.

”Nu știu de ce a dispărut, nu sunt acolo, nu pot să vorbesc. Eu știu că la mine a fost cel mai bun din România, chiar dacă e născut în 2004. A jucat în play-off, a fost la loturile naționale, a fost cel mai bun de pe teren, a marcat...

Nu știu ce se întâmplă cu el, dacă nu mai e al meu, nu pot să vorbesc. Nu mă bag. Cât a fost la noi a fost cel mai bun, după aceea nu mai știu”, a transmis Gică Hagi, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Digi Sport Radu Drăguț.

 

Etichete: nicolae dica , gigi becali , transferuri fcsb , eduard radaslevescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”