Video Dinamo - FCU Craiova 1948 0-1. Oltenii câștigă derby-ul de pe Arena Națională

articol scris de Digi Sport
15.09.2023, 23:30
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

FCU Craiova 1948 a reușit să o învingă pe Dinamo, scor 1-0, în cadrul unei partide din etapa a noua a SuperLigii

Dinamo - FCU Craiova 1948 0-1

Prima repriză a fost lipsită de ocazii mari, iar Compagnucci a fost cel mai aproape de gol în minutul 45+1. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În cea de-a doua repriză, cele două formații și-au dat drumul la joc, iar William Baeten a înscris un gol superb în minutul 61. 

Dinamo a încercat să revină, dar șuturile lui Dennis Politic și Cristi Costin nu l-au putut învinge pe Robert Popa. 

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - FCU Craiova 1948 


Elevii lui Ovidiu Burcă vin după un eșec drastic în ultima etapă, scor 0-4 pe terenul Rapidului. În acest moment, Dinamo ocupă locul 11 în clasament și are 8 puncte acumulate în 7 meciuri disputate.

De cealaltă parte, FCU 1948 Craiova este pe locul 9 în România și are 9 puncte acumulate în 8 meciuri jucate. În ultimul meci, oltenii s-au distrat în fața campioanei en-titre și au câștigat cu scorul de 4-0 contra Farului.

Ultima confruntare directă dintre Dinamo și FCU 1948 Craiova a avut loc în octombrie 2022, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în Cupa României.

Ovidiu Burcă știe cum o poate face pe Dinamo să se lupte din nou pentru titlu

Ovidiu Burcă se arată încântat de parcursul echipei și este sigur că va reuși alături de elevii săi o clasare cât mai bună la finalul sezonului. 

În plus, tehnicianul a vorbit și despre eșecul usturător cu Rapid, scor 0-4. Acesta este de părere că înfrângerea din derby l-a făcut să conștientizeze lipsurile echipei sale.

„Ca nou promovată, schimbarea nu poate veni peste noapte. E nevoie de inserarea în echipă a unor elemente care în timp pot funcționa. Având răbdare, poți avea succes cu un anumit tip de jucător pentru care, la momentul venirii la echipă, lucrurile n-au funcționat așa cum ți-ai dorit. Am încercat să găsim cele bune multe soluții la bugetul pe care îl avem.

Formarea unei noi echipe nu se poate întâmpla peste noapte. Dar am văzut lucruri bune, care ne dau speranțe că putem să formăm o echipă competitivă anul acesta. Calitatea jucătorilor din Liga 1 e mult mai bună, antrenorii au mai mare experiență. Încercăm să ne adaptăm din mers. Am ridicat nivelul echipei destul de mult față de anul trecut. Marea provocare a fost să ne rupem de tot ce a fost anul trecut, să vedem ce funcționează anul acesta cu adevărat.

Contactul cu pretențiile Ligii 1 a fost destul de puternic, dar ne-a făcut să vedem care sunt lipsurile noastre și unde trebuie să insistăm. Înfrângerea cu Rapid ne-a usturat foarte tare, dar face parte din proces. Eu cred că suntem pe drumul bun, pauza asta ne prinde bine, e un moment în care am făcut mai multe analize și lucrăm la ce ne-a adus foarte mult succes anul trecut, un spirit de echipă, organizare tehnică extraordinar de bună”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Dinamo TV.

Etichete: dinamo , superliga , fcu 1948 craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Notele de la Dinamo - Csikszereda 2-0: cine a fost ”omul-meciului”, dar și cel mai slab fotbalist în turul barajului

Zeljko Kopic, anunț clar despre viitorul său la Dinamo după 2-0 cu Csikszereda

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”