Alexandru Tudor s-a retras din activitatea de arbitru activ în 2018

Video Discurs emoționant al lui Alexandru Tudor, după ultimul meci arbitrat în carieră

14.12.2018, 22:33
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Alexandru Tudor, 47 de ani, a pus capăt carierei de arbitru după 20 de ani. Ultimul meci oficial a fost Concordia Chiajna - Poli Iași, scor 3-6.

"Am un sentiment de mulțumire, mulțumesc lui Dumnezeu. Este un dar să arbitrez un astfel de meci, dar este un dar tot ce am realizat în această carieră", a spus Alexandru Tudor la finalul partidei.

Acesta a fost al 381-lea joc în Liga I pentru cel poreclit "Brad Pitt", record absolut! De altfel, Tudor este şi recordmanul all time al topului arbitrilor cu cele mai multe meciuri conduse în prima divizie.

"Sunt multe meciuri care mi-au rămas în minte. Chestiunile care îmi rămân în minte sunt copiii, când îi văd la un meci de fotbal, când îi văd cum se antrenează, ei sunt cei mai importanți. Nu știu câte meciuri am arbitrat, important este că am primit un cadou de la Dumnezeu și îi mulțumesc pente asta. În clipa asta trebuie să am un sentiment de mulțumire și de bucurie. Ce se rânduie, aia va fi", a mai spus Alexandru Tudor.

Alexandru Tudor nu se va "rupe" de fotbal. Fiul său în vârstă de 15 ani practică fotbalul și visează să ajungă la un nivel ridicat.

"Fiul meu trebuie să se jertfească, să munceasca pentru cariera lui de fotbalist. Si, bineinteles, să ceară ajutorul Celui de Sus", a mai spus "Brad Pitt" Tudor.

Cine este Alexandru Tudor și cum a ajuns să se apuce de arbitraj

Comparat de foarte mulți oameni cu celebrul actor american Brad Pitt, datorită asemănării dintre cei doi, Alexandru Tudor, născut la București, a fost atent și cu viața sa extrasportivă. Așa a ajuns să fie avocat, profesie pe care însă nu a apucat, cel puțin până acum, să o profeseze. La fel ca foarte mulți alți copii din lume, Tudor s-a apucat de fotbal, dar din cauza unei accidentări a fost nevoit să renunțe la cariera mult visată.

Pentru că nu a putut sta deoparte de fotbal, Tudor s-a apucat de arbitraj și a ajuns recordman în România. Dincolo de porecla sa, devenită celebră, Tudor și-a mai făcut un renume și din cauza faptului că a acordat foarte multe cartonașe roșii. Era mereu extrem de dur și nu le acorda jucătorilor prea multe concesii.

21 sezoane are Alexandru Tudor în Liga 1 la centru și e arbitru internațional din 2001.

VIDEO cu discursul lui Alexandru Tudor

Etichete: concordia chiajna , alexandru tudor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian