Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Dragomir lansează o teorie diabolică înaintea derby-ului: "Dacă FCSB nu câștigă cu CFR, să vedeți ce coronavirus declanșează!"

14.06.2020, 10:49
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dumitru Dragomir, fostul președinte ale Ligii Profesioniste de Fotbal, a lansat o teorie ieșită din comun înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB, transmis de Digi Sport, astăzi, de la ora 20:00.

Dragomir se așteaptă la anumite tertipuri din partea celor de la FCSB în cazul în care echipa lui Bogdan Vintilă nu se va impune diseară la Cluj-Napoca și își va reduce semnificativ șansele la titlu.

Concret, fostul șef de la LPF avansează ideea că anumite persoane de la FCSB s-ar putea da bolnave pentru a cere amânarea unor meciuri din Liga 1.

"Ei cred că Steaua (n.r. - FCSB) o va bate pe Cluj și relansează campionatul, dar ei n-au bătut-o nici pe Voluntari. Bineînțeles, dacă Steaua nu câștigă diseară, o să vedeți ce coronavirus declanșează. Conducătorii trebuie să se gândească la toate oportunitățile. Păi unii s-au făcut miliardari peste noapte din asta", a declarat Dragomir, la Digi Sport Matinal.

Trei cazuri de COVID-19 în Liga 1

Joi, cu o zi înaintea reluării Ligii I, au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID-19, unul la un angajat al clubului Dinamo şi două la FC Botoşani, medicul echipei şi un jucător, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două formaţii.

Loturile echipelor Dinamo şi FC Botoşani au intrat în izolare, în timp ce Direcţiile de Sănătate Publică au deschis anchete epidemiologice.

LIVE VIDEO CFR Cluj - FCSB, de la ora 20:00, pe Digi Sport 1 și digisport.ro. Ce spune statistica

Campioana României se poate distanța la șapte puncte de FCSB în cazul unui succes în această seară, în primul joc oficial al celor două rivale de la reluarea Ligii 1. Statistica ne arată că CFR Cluj și FCSB s-au mai duelat de 28 de ori pe terenul ardelenilor, în Liga 1, iar 12 jocuri s-au terminat la egalitate. CFR a câștigat de nouă ori, iar FCSB a triumfat în șapte rânduri.

CFR Cluj a pierdut ultima oară pe teren propriu, în Liga 1 pe 2 septembrie 2018, contra Viitorului. Puștii lui Hagi se impuneau atunci cu 2-1. Ultima victorie a FCSB-ului în Gruia datează din 10 august 2014, când Cristi Tănase a înscris unicul gol al partidei.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , dumitru dragomir , fcsb , covid-19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

Atenție, Gigi Becali! Cum poate rămâne FCSB fără antrenor: ”E visul lui!”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”