Exclusiv Duckadam, despre adevăratul motiv pentru care va continua proiectul CSA Steaua

05.06.2018, 19:22
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Echipa de fotbal a CSA Steaua a ratat șansa de a se lupta pentru promovarea în Liga 3, după ce a pierdut lupta cu Academia Rapid, dar proiectul inițiat de Armată în vara trecută are șanse de a continua. Cel puțin asta susține Helmut Duckadam (59 de ani), președintele de imagine al FCSB. ”Eroul de la Sevilla” a spus însă că nu ”drumul” spre Liga 1 este adevăratul obiectiv al grupării din Ghencea.

”Echipa CSA Steaua va continua, pentru că aceasta a fost reînființată doar pentru a se justifica refacerea stadionului Ghencea. Așa că echipa trebuie să meargă înainte până când va fi gata stadionul, poate și mai departe, dar în proiect nu cred. De ce? Pentru că este nevoie de bani, de sponsori, de multe altele pe care ei nu le au.

Au spus că au buget de 400.000 de euro, că sunt foarte mulți oameni care-i susțin, dar Marius Lăcătuș a primit o echipă de juniori. În fapt, ei nu au nici buget, nici fotbaliști cu exoeriență, după cum spunea chiar Marius Lăcătuș, n-au nimic. Îl au doar pe Florin Talpan, care este în stare să o dea în judecată și pe soacra sa. Sunt convins că dacă era cazul i-ar fi dat în judecată li pe cei de la Dinamo”, a spus Duckadam, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Portarul care a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 1986 a pus la zid Armata, suspectând că în spatele înființării acestei echipe se află alte motive decât cele sportive. De asemenea, a criticat și ultimul demers al lui Talpan, care s-a îndreptat și împotriva Rapidului: a criticat drepturile de joc pentru 5 jucători de la Rapid, în speranța că giuleștenii vor pierde la masa verde și Steaua va fi adevărata câștigătoare a Ligii 4 din București.

"Asa cum am anticipat, aceasta echipa de fotbal a CSA-ului, a fost infiintata dupa 14 ani, doar pentru a justifica reconstruirea stadionului Ghencea. Aceasta echipa nu are nicio legatura cu Steaua, sau istoria Stelei. 
Acesti baieti, unii chiar talentati, nu au nicio vina. Ei au fost cumparati pentru a satisface ambitiile unor oameni din cadrul Armatei. 
Vom asista, probabil, la un nou proces marca Talpan, in urma caruia, sunt convins ca, va fi la fel de iubit de galeria Rapidului, cum este astazi iubit de galeria FCSB, adevarata Steaua.
As fi dorit sa vad un act de barbatie a d-lui Talpan si Petrea in fata acelor oameni care au crezut in acel proiect. Unde este acel proiect cu un buget de 350.000 de euro? Unde este echipa care trebuia sa promoveze an de an?
Cu toate ca unii ma injura pe fb, mie personal, imi pare rau ca au fost pacaliti!", a scris Helmut Duckadam pe contul său de Facebook.

CITEȘTE ȘI

  1. FOTO Talpan, distrus! Cum a reacționat juristul Armatei după ce giuleștenii au marcat golul de 2-0
  2. EXCLUSIV Steliștii, invidioși pe rapidiști! ”Am vrut și noi jucători experimentați, care să țină cu noi, dar nu am găsit!”
  3. Lăcătuș i-a răspuns lui Becali, după ce finanțatorul FCSB i-a ironizat pe cei de la CSA

Etichete: steaua , duckadam , duckadam steaua , fcsb , duckadam fcsb , duckadam talpan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Siyabonga Ngezana a spus ce muzică s-a ascultat la petrecerea de titlu a FCSB-ului: ”Le știu pe toate”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”