Dumitru Dragomir / Foto: captură Digi Sport

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre relația Gigi Becali - Edi Iordănescu: ”Niciun regret”

articol scris de Digi Sport
20.11.2023, 09:35
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Echipa națională a României a reușit să se califice la EURO 2024, după ce ”Tricolorii” au învins-o, la Felcsut (Ungaria), pe Israel, cu scorul de 2-1

Astfel, sub comanda selecționerului Edi Iordănescu (45 de ani), România s-a calificat la un turneu final, după o pauză de 8 ani (România se calificase ultima oară la un turneul final la EURO 2016). 

Cu toate acestea, conform ultimelor informații, se pare că tehnicianul nu este regretat de unul dintre patronii din SuperLigă, care a decis să renunțe după doar câteva luni la serviciile antrenorului. 

Dumitru Dragomir: ”Lui Gigi Becali nu îi pare rău că a renunțat la Edi Iordănescu. Îl doare la bască”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că, în ciuda performanței reușite de Edi Iordănescu la ”cârma” naționalei României, Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, nu regretă faptul că a renunțat prea ușor la tehnician. 

De asemenea, ”Oracolul din Bălcești” a subliniat că ”latifundiarul din Pipera” își dorește să comande pe banii lui la formația ”roș-albastră”. 

“Nu îi pare rău de nimic ăstuia (n.r. că Gigi Becali a renunţat la Edi Iordănescu). Îl doare la bască. Pe banii lui face numai ce crede el că este bine. Niciun regret. Eu cred că s-a bucurat.

Şi jucătorii lui se duc la Campionatul European. Niciun regret, îl doare la bască. Gigi Becali este un om diferit. Doar dacă îl ataci în problema dogmelor, atunci reacţionează sau la familie, altfel nu”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik

Edi Iordănescu a fost antrenorul principal al celor de la FCSB în perioada august 2021 - noiembrie 2021, timp în care tehnicianul a adunat 12 meciuri pe banca ”roș-albaștrilor”. În această perioadă, echipa bucureșteană a obținut 8 victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Cu toate acestea, în ciuda rezultatelor pozitive, la scurt timp după remiza FC Voluntari - FCSB, scor 0-0, Gigi Becali a decis să-l înlăture pe Edi Iordănescu de pe banca tehnică a celor de la FCSB și ”să-l instaleze” pe Toni Petrea (48 de ani). 

VIDEO Rezumat Israel România 1-2

Clasamentul Grupei I

Clasamentul Grupei I din preliminariile EURO 2024 / Foto: flashscore.ro

Etichete: dumitru dragomir , edi iordanescu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Varianta de rezervă: atacantul de 1.000.000€ ar putea reveni la FCSB

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA

Antrenorul din România care nu s-a mai abținut: ”Mi-au stricat cariera la care am muncit 10 ani. Și-au bătut joc de mine”

Citeşte şi

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Atenție, Gigi Becali! Cum poate rămâne FCSB fără antrenor: ”E visul lui!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”