Adrian Mutu / Foto: Sport Pictures

După Șucu și Niculae, Adrian Mutu a răbufnit la adresa arbitrajului: ”E strigător la cer! Mă deranjează!”

articol scris de Digi Sport
12.10.2022, 19:19
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

După două meciuri fără victorie (1-2 cu Chindia și 1-1 cu FC Botoșani), Rapid caută un succes pe terenul celor de la FC Hermannstadt, în partida din etapa 14 din Liga 1.

Meciul FC Hermannstadt – Rapid poate fi urmărit vineri, de la 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

După Șucu și Niculae, Adrian Mutu a răbufnit la adresa arbitrajului: ”E strigător la cer! Mă deranjează!”

Adrian Mutu a mărturisit la conferința de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt că se simte dezavantajat de arbitraj și cere măsuri.

Mutu consideră că centralul partidei cu FC Botoșani, Adrian Cojocaru, ar fi trebuit să revadă faza la care s-a accidentat grav Jayson Papeau. Totuși, Cojocaru nu a mers la monitorul VAR și i-a acordat doar cartonaș galben lui Ivanov.

Totodată, antrenorul de la Rapid a făcut referire și la înfrângerea suferită în fața celor de la Chindia Târgoviște.

S-au întâmplat niște lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri. Nu caut scuze, dar sunt niște lucruri care s-au întâmplat.

E strigător la cer! Mă refer la ce s-a întâmplat cu Chindia, apoi la accidentarea lui Papeau. La noi de ce nu a revăzut la VAR faza cu Papeau, cum s-a întâmplat la Deac? Îmi pare rău pentru Papeau, va sta departe de gazon aproape patru luni. E foarte greu. Mi se pare ostentativ să vezi jucătorul pe targă și să nu mergi la VAR să revezi faza.

Am fost dezavantajați în aceste patru meciuri. Sper să nu se mai întâmple lucrurile acestea. Sper că nimeni nu are ceva cu Rapidul, asta îmi doresc.

Părerea lui Vassaras întărește ce spun eu aici. Suntem dezavantajați clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă.

Daniel Niculae, discurs virulent: “În ritmul ăsta nu se mai poate”

Daniel Niculae (40 de ani), președintele Rapidului, a tras un semnal de alarmă în privința arbitrajului.

"Este o supărare a tuturor, de la primul suporter până la patronii clubului. Sunt lucruri care nu sunt normale. De patru etape consecutiv suntem dezavantajați. Am primit răspuns la scrisoarea deschisă pe care i-am adresat-o domnului Vassaras.

Vrem să fim arbitrați corect și când sunt faze similare să fie luate aceleași decizii. La Papeau, arbitrul nici n-a fost chemat să revadă fază. Sunt lucruri care nu-și au locul și deja au început să devină supărătoare. Pierdem jucători, pierdem puncte, suporterii pun presiune.

Ne dorim să tragem un semnal de alarmă, în ritmul ăsta nu se mai poate! N-are nicio legătură locul pe care îl am în Comitetul Executiv al FRF. Vrem să fim arbitrați corect. În ultimul timp, din păcate, au fost lucruri care nu trebuiau să se întâmple”, a transmis și Daniel Niculae.

Etichete: rapid , arbitraj , adrian mutu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alex Băluță a fost aproape de un transfer la 15.000 de kilometri de București: ”Eram convins să merg acolo”

Sergiu Hanca a răspuns acuzațiilor de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Niște mizerii. Asta arată valoarea oamenilor”

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după meciul în care Parma a câștigat titlul în Serie B

Citeşte şi

Verdictul specialistului: lovitura liberă din care a marcat spectaculos Borisav Burmaz ”trebuia repetată dacă nu a revenit asupra decizei”

Reacția lui Bogdan Lobonț, după ce Rapid a ajuns la 7 eșecuri în 8 meciuri de play-off

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”