Denis Haruț a fost vândut de FC Botoșani la FCSB pentru 661.000 de euro / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv "E film de Bollywood". Adevărul despre aventura lui Haruț la Timișoara și cum a ratat transferul la Craiova

articol scris de Digi Sport
21.01.2021, 17:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Denis Haruț a fost protagonistul începutului de an în Liga 1. Fundașul de la FC Botoșani a refuzat să semneze cu FCSB după ce a citit contractul, însă tot în acea perioadă a apărut un filmuleț cu jucătorul de pe vremea în care evolua la ACS Poli Timișoara.

Imaginile îl arătau pe actualul jucător de la FC Botoșani cum se schimba în mașină sau în barăci de tablă. Antrenorul său de la acea vreme, Valeriu Răchită, a dezvăluit exact ce s-a întâmplat.

"Săptămâna trecută am văzut acel film de Bollywood, cu Haruț, care era filmat când se schimba în mașină. Eu îl știu, îl cunosc, l-am avut la echipă. După 21 de etape, am ajuns la Timișoara.

După 21 de etape, echipa avea 8 sau 9 puncte, cu jucători ca Melinte, Haruț, Străuță, cu salarii de Liga 1, pentru că picase deja. Am spus că nu se poate și am zis că hai să ajutăm clubul și uite, vă luați 66% acum și restul la vară.

Unii au acceptat și au rămas, iar alții nu. Nu puteam să-l aduc pe Haruț, care spunea că vrea banii, într-un vestiar în care eram un comando. Am făcut 19 puncte atunci sau așa ceva.

Și probabil că l-am trimis să se pregătescă separat. Dar e minciună cu 8 ore pe zi. Era un antrenament dimineața și unul dupămasă. Noi eram în perioadă precompetițională și făceam două antrenamente.

Aceleași antrenamente cu preparatori fizic le făcea și el, trebuia să scoată timpi la unele teste fizice. Nu le scotea. Dar se schimba în aceleași barăci, cum le spuneam noi, lângă stadion, pentru că stadionul era închis. Și Sepsi se schimbă acum tot în barăci", a spus Valeriu Răchită la Liga Digi Sport.

  • FCSB și FC Botoșani ajunseseră la un acord pentru mutare, în urma căreia clubul moldovean urma să încaseze 700.000 de euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer

L-a "deturnat" Croitoru pe Haruț? De ce nu a mai semnat cu FCSB

Patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a înțeles cu omologul său de la FCSB, Gigi Becali, pentru transferul lui Haruț. Numai că jucătorul, care a și ajuns în cantonamentul din Berceni, a refuzat să semneze când a citit contractul, care se întindea pe 7 ani, nu pe 5.

La acel moment, s-a spus că Marius Croitoru a fost cel care l-a determinat pe Haruț să nu mai semneze. valeriu Răchită a dezlegat misterul.

"Aia cu filmările a fost premeditată ca să fie furat de la ACS Poli. OK, le-a reușit, că noi n-am avut bani nici să mergem măcar până la București să ne susținem cauza. Iar apoi am aflat că sunt niște interese în spate.

Soția lui Croitoru are o firmă de impresariat, l-a ajutat acest director de al AFAN. Eu, dacă îmi spunea cineva că mă reprezintă Hulubei, care are 15 meciuri în Liga 1, mi s-ar fi părut așa, nu știu...", a explicat Răchită.

  • Un milion de euro este cota actuală de piață a lui Denis Haruț, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Cum a ratat Haruț transferul la Craiova

Denis Haruț a devenit un jucător de bază la FC Botoșani, la 21 de ani. Însă ascensiunea sa putea fi alta dacă în 2019 accepta oferta Craiovei.

"OK, a ajuns la Timișoara, dar înainte de Timișoara, am vorbit cu Mihai Rotaru și am zis: băi, Mihai, uite, ți-l dau pe Haruț, care juca la echipa națională, nu îl mai pot plăti, ia-l tu. A zis: Vivi, trimite-l, că îți dau bani pe el ca să te salvezi de la faliment.

Când i-am spus domnului Haruț, a zis: nu mă duc la Craiova, pentru că joacă Martic sau nu știu cine și nu vreau să fiu rezerva lui. Păi, dacă ești tare, bate-te cu oricine. Ăsta e adevărul.

Avea contract cu doamna Birlică, dar pe avocatură, nu pe altceva. Domnul Rotaru doar cu mine a negociat. La început nici nu ceream vreun ban pe el. AM zis că, dacă el prinde, să ne dea niște bani. Apoi s-a dus gratis la Botoșani pentru că a fost făcută această regie de Bollywood", a conchis Valeriu Răchită.

Etichete: valeriu răchită , fc botosani , acs poli timisoara , fcsb , denis harut , tarnsfer denis harut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

5.000.000€ pentru Dan Petrescu la CFR Cluj!

Exclusiv ”Cu siguranță nu va mai rămâne la Parma”. Care e ”prețul corect” al lui Dennis Man: ”Poate juca la orice echipă de top”

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Citeşte şi

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”