Leo Strizu / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv ”E o alegere potrivită” / ”Știm cine o să ia decizii”. Primele reacții după ce Leo Strizu a fost numit antrenor la FCSB

articol scris de Digi Sport
30.11.2022, 23:18
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Leo Strizu (55 de ani) a fost numit antrenor principal la FCSB și a participat la prima sa conferință de presă în această calitate, cu o zi înaintea jocului cu FC Botoșani.

  • Meciul FC Botoșani - FCSB, restanță din etapa a 6-a a Ligii 1, va putea fi urmărită joi, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

În urma instalării lui Strizu în funcția de principal, cel puțin teoretic, Mihai Pintilii (38 de ani) ar urma să redevină secund, dar este foarte posibil ca în urma acestei mutări FCSB să fi creat doar cadrul legal pentru ca Pintilii să poată pregăti în continuare echipa.

Bogdan Stelea, despre noul antrenor de la FCSB: ”Știm cine o să ia decizii”

În acest context, fostul internațional Bogdan Stelea consideră că indiferent de numele antrenorului principal trecut în acte, Gigi Becali nu va fi împiedicat să se comporte ca un ”patron-antrenor”.

Știm cine o să ia decizii, cine o să facă lucruri. De sus vine o dorință, iar dorința respectivă trebuie materializată. Cine spune de sus că vrea să joace într-un anume fel, nu poate să și transpună în teren. Da, nu participă la antrenamente”, a transmis Bogdan Stelea, la emisiunea Fotbal Club.

Narcis Răducanu susține, totuși, că Strizu este alegerea potrivită pentru FCSB, având în vedere situația neobișnuită de la gruparea roș-albastră, în relația dintre patron și antrenor.

E un segment foarte important (n.r.- cine conduce antrenamentele FCSB-ului) și cred că Strizu știe să antreneze o echipă. E o alegere potrivită Leo Strizu pentru FCSB. Cunoaște foarte bine jucătorii, a lucrat în ultimii ani la academie și este o valoare adăugată la ce fac ei acolo.

Sunt convins, că l-am cunoscut. E un tip care se va completa foarte bine cu Pintilii. Va fi un soi de management mai special, ca până acum”, a spus Narcis Răducan.

VIDEO Bogdan Stelea, despre instalarea lui Leo Strizu pe banca FCSB-ului

Leo Strizu, condamnat la închisoare pentru trafic de influență, în 2007

Leo Strizu, deținător al licenței PRO, are doar două experiențe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua II, și la Unirea Constanța, în sezonul 2021/2022.

Pe banca echipei dobrogene, Leonard Strizu a bifat numai 20 de partide: 5 victorii, 3 egaluri și 12 înfrângeri.

  • În cariera de jucător, Leonard Strizu a activat pe postul de atacant la formații precum Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia Târgoviște și Sakaryaspor.

Leo Strizu a rămas în fotbal și în anturajul FCSB-ului datorită prieteniei cu Mihai Stoica, manager general la FCSB.

În perioada 2003-2005, Strizu a ocupat funcția de director sportiv la Steaua (actualmente FCSB) și răspundea de centrul de copii și juniori.

În 2005, Leo Strizu a fost arestat preventiv pentru luare de mită și trafic de influență, în dosarul „Combustibili pentru Armată”.

În 2007, Strizu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru trafic de influență.

Leo Strizu s-a folosit de un înscris sub semnătură privată falsificat pentru a atesta în mod nereal că suma de 25.000 de dolari, pretinsă pentru traficarea influenţei, ar reprezenta un împrumut pe care l-ar fi restituit.

Potrivit deciziei instanței, Leo Strizu a trebuit să restituie 15.000 de dolari și a avut un sechestru asigurător pe un teren de 9.000 de metri păstrați, situat în comuna Mogoşoaia.

În plus, Leonard Strizu a fost sub supravegherea Serviciului de Probaţiune, pe o perioadă de încercare de opt ani. Antrenorul a trebuit să anunţe orice schimbare de domiciliu, deplasările care au depășit opt zile şi să comunice informaţii prin care pot fi controlate mijloacele de existenţă.

Etichete: bogdan stelea , antrenor fcsb , leo strizu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”