Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Echipa etapei a 25-a din Liga 1. Chindia este surpriza rundei, câți oameni vin de la FCSB și CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
03.03.2021, 13:40
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

LPF a anunțat echipa etapei cu numărul 25 din Liga 1. Chindia Târgoviște oferă cei mai mulți jucători, trei la număr.

Victoria cu Universitatea Craiova din campionat, scor 1-0, a propulsat trei fotbaliști de la Chindia în echipa etapei cu numărul 25, în ancheta LPF. Viitorul, CFR Cluj și FCSB dau și ele câte doi fotbaliști. Iată cum arată echipa rundei: Aioani - Burcă, Pițian, Miron - Ciobanu, P. Iacob, Ivanov, Olaru - Antal, JO Santos, C. Deac. Antrenorul etapei: Mircea Rednic.

Echipa etapei a 25-a din Liga 1. Chindia este surpriza rundei, câți oameni vin de la FCSB și CFR Cluj

Portar

Marian Aioani (Chindia / 21 de ani, FOTO) - În ciuda vârstei, dovedeşte că s-a maturizat mult, intervenţiile şi modul cum dirijează defensiva fiind dovezi clare a devenit o certitudine în Liga 1.

Fundași

Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) - Cel mai în formă fundaş din lotul celei mai bune apărări din campionat a fost din nou la înălţime. Pe lângă jocul defensiv, s-a remarcat şi în ofensivă.

Andrei Piţian (Chindia / 25 de ani) - Este stâlpul defensivei Chindiei, una dintre cele mai bune din Liga 1. A bifat toate minutele în acest sezon.

Andrei Miron (FCSB / 26 de ani) - O prestaţie fără greşeală pe terenul echipei unde a avut rezultate remarcabile. Este un jucător de bază în apărarea liderului.

Mijlocași

Andrei Ciobanu (Viitorul / 23 de ani) - A făcut legea la centrul terenului. A izbutit prima dublă din carieră în CASA Liga 1.

Paul Iacob (Chindia / 24 de ani) - A fost eroul meciului cu Universitatea Craiova. După ce a ratat un penalty, a creat o acţiune spectaculoasă, la finalul căreia a marcat golul victoriei.

Antoni Ivanov (FC Voluntari / 25 de ani) - A făcut cel mai bun meci în tricoul ilfovenilor. Graţie dublei reuşite, FC Voluntari a părăsit penultimul loc din clasament.

Darius Olaru (FCSB / 22 de ani) - A înscris pentru a doua rundă la rând, tot cu o execuţie frumoasă, şi a ajuns la cinci reuşite în acest sezon, în care mai are în cont o pasă decisivă şi un penalty scos.

Atacanți

Liviu Antal (UTA Arad / 31 de ani) - A înscris al doilea gol în tricoul arădenilor, reuşită care a venit tot în primul minut de joc, la fel ca-n partida cu Academica din runda a 21-a. Experienţa sa este un mare plus pentru UTA.

Joalisson Santos Oliveira (Viitorul / 29 de ani) - Un jucător cu o tehnică deosebită, iar asta s-a văzut în prima repriză, când a făcut diferenţa în teren. Gol şi penalty scos.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - Două goluri şi o pasă decisivă. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

Antrenorul etapei

Mircea Rednic (Viitorul / 58 de ani) - A pregătit perfect meciul contra echipei unde a cunoscut cele mai mari performanţe ca jucător şi antrenor, iar rezultatul a fost unul fantastic pentru dobrogeni, care au bifat cel mai clar succes pe teren advers în Liga 1.

Etichete: lpf , mircea rednic , antrenor viitorul , jucatori cfr cluj , echipa etapei , jucatori uta , jucatori voluntari , jucatori fcsb , jucatori viitorul , darius olaru , jucatori chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Zeljko Kopic, anunț clar despre viitorul său la Dinamo după 2-0 cu Csikszereda

Video OUT de la Dinamo? Anunțul făcut imediat după victoria cu Csikszereda

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Echipa etapei a 10-a din play-off-ul SuperLigii. Formația care are 5 jucători în ”primul 11” ideal

4 jucători OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunțul, după derby-ul pierdut cu Rapid

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”