Ovidiu Burca / Foto: Sport Pictures

Echipa etapei a 6-a din SuperLiga României! Ovidiu Burcă, cel mai bun antrenor al rundei

articol scris de Digi Sport
22.08.2023, 11:27
  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Etapa a șasea a SuperLigii României s-a încheiat, odată cu ”thriller-ul” dintre Universitatea Cluj și CFR, scor 3-4.

Echipa etapei a 6-a din SuperLiga României! Ovidiu Burcă, cel mai bun antrenor al rundei

În cele opt partide jucate s-au înscris nu mai puțin de 31 de goluri.  Singurul meci în care nu s-a marcat a fost ”remiza albă” dintre FC Botoșani și Oțelul Galați. 

Portarul etapei a șasea este Horațiu Moldovan. Portarul celor de la Rapid a fost aspru criticat recent, însă acum a demonstrat de ce este portarul titular al echipei naționale. Nu mai puțin de cinci intervenții salvatoare a avut goalkeeper-ul în meciul contra celor de la Farul. 

Antrenorul rundei este Ovidiu Burcă. Tehnicianul de 43 de ani a reușit să facă din Dinamo o echipă care joacă un fotbal atractiv. Sâmbătă, ”Câinii Roșii” au învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2. 

Cum arată echipa etapei:

PORTAR

Horaţiu Moldovan (Rapid) - Este acelaşi portar care a dat şi dă siguranţă echipei. A avut cinci intervenţii, două dintre ele fiind într-un moment cheie al jocului cu Farul.

FUNDAŞI

Alexandru Pantea (FCSB) - De la meci la meci, evoluţiile tânărului fundaş dreapta sunt tot mai bune. A devenit un jucător de bază în sistemul gândit de antrenorul roş-albaştrilor.

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) - Utilizat la închidere, apoi în centrul defensivei, s-a remarcat şi în ofensivă cu primul gol din carieră înscris în SuperLiga României.

Florin Bejan (FC Hermannstadt) - A marcat golul care le-a asigurat sibienilor un punct din deplasarea de la Sf. Gheorghe.

Andrei Borza (FC Rapid 1923) - A debutat în tricoul Rapidului chiar contra fostei sale echipe şi a jucat excelent, fiind adaptat rapid de pătimaşii fani giuleşteni.

MIJLOCAŞI

Jair Silva (Petrolul Ploiești) - Cu un rol în teren mult mai ofensiv faţă de ce a evoluat în sezonul precedent, Jair a strălucit în ultima rundă, când a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

Ovidiu Popescu (FCSB) - A sărbătorit cele 200 de prezenţe pe prima scenă cu un gol spectaculos, primul din ediţia curentă.

Durel Avounou (CFR 1907 Cluj) - Gol şi pasă decisivă în primul meci din acest sezon în care o echipă a revenit de la 0-2 şi a câştigat.

ATACANŢI

Cristian Costin (Dinamo) - A făcut un meci mare împotriva fostei sale echipe! A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Christian Irobiso (Petrolul) - Puternicul vârf al prahovenilor a reuşit o dublă, ajungând la 15 goluri în 63 de jocuri disputate în principala competiţie internă.

Ianis Stoica (Universitatea Cluj) - Cu două goluri şi un penalty scos, Ianis Stoica a fost cel mai bun jucător din derby-ul Clujului.

ANTRENORUL ETAPEI

Ovidiu Burcă (Dinamo - FOTO) - A pregătit perfect meciul cu FC Voluntari, iar la final s-a bucurat de al doilea succes din acest sezon.

Etichete: dinamo , superliga , ovidiu burca , echipa etapei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști

Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali a auzit că Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan și nu a mai stat pe gânduri: ”Cinci ani!”

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

Negocierile s-au încheiat! I-au pus pe masă 150 de milioane €, Jose Mourinho a dat răspunsul final

E OUT: prima plecare de la Dinamo, după salvarea de la retrogradare! Avea cel mai mare salariu din lot

Surprinzător! Imediat după meci a anunțat că are o relație cu sportiva din Rusia care a atras atenția întregii lumi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a stabilit! Agentul lui Radu Drăgușin a făcut anunțul, după ce Napoli a insistat pentru transferul românului

Foto Kylian Mbappe își ia bagajele și se mută! Au apărut primele imagini cu ”bijuteria” de 11 milioane de euro cumpărată

Video Promisiunea făcută de Edi Iordănescu, înaintea amicalelor cu Bulgaria și Liechtenstein

Fără milă: concluzia trasă în privința lui Ianis Hagi + Ce le-a spus fotbalistul spaniolilor, înainte să plece

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a convins de un fotbalist din SuperLigă: ”O bestie, o fiară”

180.000€ pentru Dennis Politic! Rivala care vrea să-i dea lovitura lui Dinamo

PEROZA atras atenția mai ceva ca piloții. Emily Ratajkowski și-a lăsat la vedere costumul de baie, pe sub un costum de piele, la o cursă F1

FILM NOWKeanu Reeves, îndrăgostit până peste cap de Alexandra Grant. Cum a fost surprins actorul din „Matrix” alături de iubita sa

Dinamo l-a pus pe lista de achiziții pe căpitanul lui FCU Craiova! Ce plan au șefii „câinilor” cu el citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”