Echipa celor de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Echipa etapei a 8-a din play-off și play-out. CFR Cluj și U Craiova 1948 dau cei mai mulți jucători

articol scris de Digi Sport
10.05.2022, 12:19
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei cu numărul opt din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1. Toni Petrea (47 de ani) de la FCSB a fost desemnat antrenorul acestei runde.

Cei mai mulți jucători în formația întocmită de LPF provin de la CFR Cluj și de la U Craiova 1948, echipă care a învins-o luni seara pe Rapid, scor 3-2.

Echipa etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1

Trupa lui Dan Petrescu dă trei jucători în echipa etapei a 8-a, după ce s-a distrat în ultimul meci cu FC Argeș, scor 6-0. Oltenii au, de asemenea, trei jucători, după victoria obținută pe final în Giulești.

PORTAR

Robert Popa (FC U Craiova 1948 / 19 ani) - Deşi a primit două goluri, intervenţiile sale au contat decisiv în stabilirea rezultatului final.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 24 de ani) - Revenit printre titulari, a marcat un gol, primul în acest sezon, şi a reuşit o pasă decisivă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) - A fost fundaşul central din play-off cu cel mai bun index Instat (272). A câştigat majoritatea duelurilor cu adversarii.

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) - Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Experimentatul fundaş brazilian a fost, în  multe momente din acest sezon, principalul stâlp din defensiva arădenilor, una dintre cele mai bune din campionat.

Risto Radunovic (FCSB / 30 de ani) - Dăruire totală! A făcut excelent ambele faze. În plus, a pasat decisiv pentru singurul gol al meciului.

MIJLOCAŞI

Geani Crețu (Dinamo / 22 de ani) - A marcat primul său gol în Liga 1, unul care s-a dovedit a fi de 3 puncte.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) - Din nou, decarul clujenilor a fost la înâlţime! A marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

Juan Bauza (FC U Craiova 1948 / 26 de ani) - A pasat decisiv la prima reuşită a craiovenilor, a scos un penalty şi a contribuit la golul al treilea înscris de elevii lui Nicolo Napoli. A reuşit opt driblinguri pe durata partidei.

Ramon Gașpar (Gaz Metan / 19 ani) - A fost cel mai bun de pe teren în duelul medieşenilor cu Academica. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ATACANŢI

Andrea Compagno (FC U Craiova 1948 / 26 de ani) - Vârful oltenilor şi-a continuat forma bună din 2022, an în care a marcat de 10 ori.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) - Prin dubla reuşită în ultima etapă, vârful CFR-ului a ajuns la 13 goluri în ediţia curentă, toate din acţiune.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 47 de ani) - A schimbat inspirat spre final şi a câştigat un meci cât o finală, victoria păstrând-o pe FCSB în lupta pentru titlu.

Etichete: echipa etapei , etapa 8 play-out , etapa 8 playoff


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Echipa etapei a 9-a din play-off/play-out: Tony da Silva, antrenorul rundei

Ahmed Bani a tras primele concluzii, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3: ”Sunt foarte dezamăgit”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină