Edi Iordănescu / Foto: Captură Digi Sport

Edi Iordănescu, detalii despre negocierile cu Astra. De ce a refuzat oferta giurgiuvenilor

articol scris de Digi Sport
13.11.2020, 14:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Oficialii celor de la Astra s-au reorientat după ce Edi Iordănescu le-a spus ”pas” și l-au numit în funcția de antrenor principal pe Eugen Neagoe.

Iordănescu jr a vorbit despre negocierile cu diriguitorii fostei campioane și a spus de ce a decis să nu dea curs ofertei. Asta deși susține că Dani Coman îi este prieten iar pe Bogdan Mara îl apreciază mult și din punct de vedere profesional.

Edi Iordănescu, detalii despre negocierile cu Astra. ”Am fost reticent!”

”La început am fost un pic reticient, era un mediu pe care-l cunosc, chiar dacă sunt dificultăți, am luat în calcul din ce în ce mai serios. M-am gândit că sunt și acasă, e un mediu pe care-l pot controla.

În primul rând, am luat în calcul oferta datorită lui Dani Coman, care este prietenul meu. Chiar dacă acum este supărat, îi va trece, trebuie să-i treacă pentru că este vorba de cariera mea și de viața mea. În al doilea rând, a fost Bogdan Mara, despre care sunt sigur că va aduce plus valoare la echipă, iar în al treilea rând, a contat și grupul de jucători.

Recunosc că, la presiunile pe care le-au făcut, am luat în calcul foarte mult să merg. Mi-am dat seama că mă doresc foarte mult.

Din păcate, lucrurile au evoluat într-o direcție pe care eu nu o așteptam, atât sportiv, cât și nu numai. Lucrurile astea m-au făcut ca în final să analizez și să iau această decizie”, a spus Edi Iordănescu pentru as.ro.

Edi Iordănescu: ”Astra are nevoie mai multă de Ioan Niculae, decât de antrenor!”

Tehnicianul l-a contrazis pe Coman și a spus că el le-a comunicat face to face, și nu prin alte mijloace, că nu va da curs ofertei de a reveni la Astra: ”În ziua în care s-a născut copilul meu, eu m-am întâlnit cu Dani, cu Mara și cu secundul meu, și le-am explicat de ce am ales asta, nu printr-un mesaj cum a zis el, la supărare. Lucrul pe care mi-l asum și mi-l reproșez este că m-a așteptat această perioadă, în rest i-am explicat.”

Într-un final, Iordănescu jr a lăsat de înțeles, cât de cât, ce nu i-a convenit de fapt și ce l-a determinat, practic, să ia o astfel de decizie.

”Am simțit că nu pot ajuta atât de mult pe cât mi-aș fi dorit eu, pentru performanța la care eu mi-aș fi dorit să merg cu echipa. Sunt sigur că în timp o să-i treacă supărarea. O prietenie nu poți să o legi de un refuz profesional. Știam problemele financiare, nu e ușor.

Eu cred că Astra are mult mai multă nevoie de patronul ei, de domnul Niculae, decât de antrenor. Are nevoie de el lângă echipă, asta este marea problemă la Astra, restul sunt detalii multe de discutat și motivele pe care le-am pus în balanță și am refuzat”, a mai spus Iordănescu jr.

Etichete: dani coman , ioan niculae , antrenor astra , edi iordanescu , eugen neagoe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Dani Coman a rupt tăcerea

Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”