Ovidiu Burca / Foto: Profimedia

”Ei au ridicat vocea, iar el a fost timorat!”. Ovidiu Burcă acuză arbitrajul lui Szabolcs Kovacs, după Dinamo - Farul 0-2

articol scris de Digi Sport
22.09.2023, 23:55
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dinamo a învins-o cu scorul de 2-0 pe Farul, în etapa a zecea din SuperLiga României. Este al treilea eșec consecutiv pentru ”Câini”.

Ovidiu Burcă acuză arbitrajul lui Szabolcs Kovacs

După fluierul final, Ovidiu Burcă (43 ani) a criticat arbitrajul lui Szabolcs Kovacs. Antrenorul lui Dinamo susține că ”centralul” a fost influențat de Gică Hagi&co, mai ales după scandalul de arbitraj de la ultimul meci al Farului. 

”Nu sunt prea multe de spus. Pierdem din nou. E frustrant. Terenul a fost dificil. Ăsta e fotbalul. E a treia înfrângere la rând, deși avem ocazii. Lipsește luciditatea în fața porții. Când mingea nu intră în poartă, dar ai ocazii, ce să zic? E o situație care începe să ne apese. Trebuie să ne refacem pentru că asta este.

Nu sunt nemulțumiri, dar în tensiunea meciului… Arbitrul mi s-a părut puțin timorat. Ei veneau după un meci în care au fost dezavantajați, au vorbit, au putere. Au ridicat vocea, iar arbitrul a fost timorat. Arbitrajul e ultimul pe care îl analizăm. 

(n.r. - despre o posibilă demisie) E prea devreme să vorbim despre asta. Sunt trei eșecuri care apasă greu!”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul meciului.

Rezumatul meciului Dinamo - Farul 0-2

Dinamo a ajuns la trei eșecuri consecutive

Dinamo a pierdut confruntarea cu Farul, 0-2, și a ajuns la al treilea eșec consecutiv, după 0-1 cu FCU 1948 Craiova și 0-4 cu Rapid.

Constănțenii au pus pericol la poarta lui Golubovic încă din al doilea minut al partidei, când Mazilu a scăpat singur, dar portarul ”Câinilor” a intervenit bine. Neluț Roșu a irosit o ocazie uriașă de a deschide scorul în minutul 4, iar un minut mai târziu, constănțenii au ratat și ei o șansă imensă, prin Artean, care a trimis peste poartă.

Amzăr putea înscrie în minutul 15, dar Aioani a reușit să apere încercarea dinamovistului. Farul a deschis scorul în minutul 33, când Mazilu i-a pasat în careu lui Budescu, care a preluat simplu și l-a învins pe Golubovic. Alb-roșii puteau restabili egalitatea trei minute mai târziu, dar Neluț Roșu și-a mai trecut în cont o ratare.

Constănțenii au rămas în zece jucători după eliminarea lui Kiki, care a văzut două cartonașe galbene. Bucureștenii au mai irosit două șanse mari de gol în minutul 76, respectiv 85, iar, în minutul 90, a venit golul de 2-0 marcat de constănțeni prin Vînă.

  • Dinamo este pe locul 13 în clasamentul din SuperLiga României, cu doar opt puncte acumulate, în timp ce Farul, campioana en-titre, este a noua clasată, cu 12 puncte.

Etichete: dinamo , ovidiu burca , szabolcs kovacs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

”Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo ”au luat foc” înainte de barajul cu Csikszereda!

Citeşte şi

Record pentru Dinamo! Câte bilete au vândut ”Câinii” pentru barajul cu Csikszereda

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”