Erik Lincar, antrenorul echipei Universitatea Cluj / Foto: Facebook FC Universitatea Cluj

Erik Lincar, încrezător că a găsit punctul slab al FCSB-ului. “N-am nicio emoție”

articol scris de Digi Sport
16.07.2022, 16:33
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB și Universitatea Cluj se înfruntă duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în direct pe Digi Sport 1, în prima etapă din Superligă.

Erik Lincar: "Apărarea FCSB-ului, unul dintre punctele deficitare"

FCSB este vicecampioana României, în timp ce Universitatea Cluj a revenit în prima ligă după barajul cu Dinamo (2-0 și 1-1).

FCSB și Universitatea Cluj s-au înfruntat ultima dată în octombrie 2019, în Cupa României, când “roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0, în optimile de finală.

Înaintea partidei de duminică, antrenorul "șepcilor roșii", Erik Lincar (43 de ani), a declarat că echipa lui trebuie să speculeze problemele din defensivă ale FCSB-ului.

"Nu am niciun fel de emoție. Pentru mine, până la urmă că antrenez la Liga a 3-a, Liga a 2-a sau Liga 1 e cam același lucru. E adevărat, calitatea adversarului este mult mai bună. Din acest motiv, am făcut și cele nouă transferuri până în acest moment.

Omogenitatea celor de la Steaua (n.r. – FCSB) o știm foarte bine, pentru că ei deja de câțiva ani au jucători care joacă împreună. Singura lor zonă în care au tot încercat să schimbe și au căutat jucători au fost pe axul central, la fundași. Acolo chiar sunt curios să văd cu ce formulă vor începe, în rest nu cred că vor fi schimbări prea mari în primul “11”, față de ultimele jocuri amicale.

De la echipa mea îmi doresc să fie foarte determinată, ambițioasă. Am făcut acest lucru de multe ori și mai ales în meciul de baraj cu Dinamo. Putem face față la nivelul Ligii 1 și îmi doresc un rezultat pozitiv. Avem câte doi jucători de valoare pe fiecare poziție, putem să facem schimbări.

Apărarea lor poate să fie unul dintre punctele deficitare. Nu pot să dau detalii despre analizele pe care le facem, pentru cî ne-am divulga toate atuurile. Au transferat trei jucători în apărare, dar Bouhenna este accidentat.

Ar trebui să luăm măsuri speciale pentru vreo cinci jucători: Coman, Cordea, Tănase, Tavi Popescu, Olaru... sunt mulți jucători. Trebuie să fim cât mai compacți și să avem un randament cât mai bun ca grup. Dacă vom încerca individual, nu vom avea nicio șansă", a spus Erik Lincar, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: liga 1 , u cluj , superliga , erik lincar , lincar , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Tensiune în Gruia! Covăsnenii au egalat din penalty

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

FCSB, criticată după ce a cucerit titlul: ”Nu există, n-are nume! Sunt patru litere ale alfabetului!”

Citeşte şi

”E cel mai bun atacant român”. Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte, după titlul câștigat de FCSB

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”