Alexandru Cicâldău și Dan Nistor, în Craiova - FCSB 2-0 / Foto: Sport Pictures

Eroii Craiovei din meciul cu FCSB, testați antidoping! Cine sunt cei șase jucători selectați și când vin rezultatele

articol scris de Digi Sport
29.04.2021, 21:46
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova a învins FCSB, scor 2-0, în runda a patra din play-off, iar, la finalul jocului, șase jucători au fost selectați pentru controlul antidoping efectuat de reprezentanții ANAD.

La cererea clubului din Bănie, la mai multe meciuri din play-off au existat și vor exista controale antidoping. La fel s-a întâmplat și joi seară, la duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Control antidoping la meciul Universitatea Craiova - FCSB 2-0

Reprezentanții ANAD au ales câte trei jucători de la fiecare echipă pentru control: Adrian Șut, Iulian Cristea, Denis Haruț, de la FCSB, și Alexandru Cicâldău, Dan Nistor și Andrei Ivan, de la Universitatea Craiova.

Alexandru Cicâldău și Dan Nistor sunt cei doi marcatori din meciul cu FCSB, disputat pe "Ion Oblemenco".

Un control antidoping a fost efectuat și la meciul FCSB - Universitatea Craiova 0-0, din sezonul regulat, disputat pe 4 aprilie. Miron, Olaru și Moruțan, de la bucureșteni, respectiv Vătăjelu, Nistor și Marius Constantin, de la olteni, au fost jucătorii testaţi.

Cristi Balaj, președintele ANAD, anunță că, în contextul pandemiei de coronavirus, rezultatele controlului vor apărea la aproximativ 4-5 săptămâni distanță.

Universitatea Craiova cere teste antidoping şi la meciurile cu Sepsi, Botoşani şi Academica, nu doar la cele cu FCSB şi CFR Cluj

Iniţial, oltenii au solicitat şi plătit teste de sânge şi de urină la meciurile cu FCSB şi cu CFR Cluj, dar decizia luată acum de conducere este să achite banii necesari pentru prezenţa ANAD şi la partidele cu Sepsi, Academica Clinceni şi FC Botoşani.

Conform regulamentului, clubul care solicită testarea este cel care achită valoarea acţiunii pentru jucătorii aleşi de către ANAD de la propria echipă şi de la echipa adversă.

Un test de urină şi sânge la meciurile amintite mai sus a costat echivalentul a aproape 1.000 de euro. Întotdeauna, numărul jucătorilor luaţi de la cele două echipe trebuie să fie egal.

Conform informaţiilor Digi Sport, solicitarea oltenilor este ca echipele din play-off să fie testate şi la antrenamente, dar acest lucru depinde de Agenţia Naţională AntiDoping.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

”Întăriri” pentru Real Madrid în finala Champions League

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”