Exclusiv ”Făceți-vă echipa voastră!” Helmut Duckadam a răbufnit la adresa suporterilor

14.06.2019, 22:56
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Helmut Duckadam nu este de acord cu reacția fanilor din ultimul timp și a răbufnit la adresa acestora după ce s-a întâmplat în ultima perioadă la FCSB, CSA, Petrolul sau Dinamo. ”Eroul” de la Sevilla s-a declarat deranjat de atitudinea suporterilor și de faptul că aceștia își doresc să aibă un cuvânt de spus în viața echipei.

Duckadam i-a criticat pe fanii FCSB, după ce aceștia au fost împotriva numirii lui Marius Șumudică pe banca tehnică a roș-albaștrilor. ”Făceți-vă voi echipa voastră și lăsați această echipă să facă performanță!”, a fost mesajul clar și răspicat al președintelui de imagine al vicecampioanei.

Mi se pare că la noi suporterii au prea multă putere. Nu mi se pare normal ca suporterii să decidă ce hotărâri să se ia. Eu nu sunt de acord nici cu cei de la CSA care au zis că noi vrem echipa noastră, chiar dacă e Liga a patra.

Eh.. s-a văzut că nu le convine în Liga a patra și s-a văzut ce au făcut la ultimul meci. Nu sunt de acord nici cu cei de la FCSB, care atunci când a fost vorba să vină Șumudică nu au fost de acord și au început să facă scandal. Stați puțin, nu voi îl plătiți pe Șumudică. Domne, ei preferă să nu meargă în Europa, doar să nu vină Șumudică.

Ia făceți-vă voi echipa voastră și lăsați această echipă să facă performanță. Cum trebuie să facă și UTA, și Petrolul și orice altă echipă. La noi, suporterii au o putere mult prea mare pentru cât de puțini sunt”, a răbufnit Duckadam, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fanii FCSB nu l-au vrut pe Marius Șumudică

Ultrașii FCSB nu l-au dorit pe Marius Șumudică. Câțiva reprezentanți ai galeriei s-au deplasat la baza FCSB, din Berceni, acolo unde au scris cu vopsea neagră mai multe mesaje anti-Marius Șumudică. Principalul mesaj a fost ”Șumi interzis la Steaua!”.

Nu vreau să mai fac nimic împotriva suporterilor! Eu vreau pace! Mă voi consulta cu ei. Dacă ei vor fi de acord, atunci îl aduc pe Șumudică. Dar, să fie peste 80%. Deși, la un club cum este Steaua și restul de 20% ar însemna mult.

De data asta nu mai fac nimic fără să-i întreb. Nu pot aduce un antrenor care să nu fie agreat de galerie”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport, în urmă cu ceva timp. "Niciodată la STEAUA! Să fie clar!", a scris ”Peluza Roş-Albastră” pe pagina oficială de facebook a clubului, într-o imagine în care Şumi are un X pe faţă.

Fanii de la Dinamo au făcut scandal după demiterea lui Mircea Rednic

Dinamo a anulat prezentarea lui Eugen Neagoe (51 de ani), noul antrenor, din cauza suporterilor care au intrat la baza de la Săftica. Aproximativ 30 de ultrași ai galeriei ”câinilor” s-au deplasat din București, la Săftica, pentru a protesta împotriva acestei decizii de schimbare din funcție a lui Mircea Rednic (54 de ani). Eugen Neagoe nu vrea să renunțe.

Fanii lui Dinamo au pornit un război cu Ionuţ Negoiţă, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situaţia critică în care a ajuns clubul. Suporterii din Ştefan cel Mare au la RIN, unde au scandat împotriva patronului clubului şi au aprins torţe.

Suporterii de la Petrolul l-au făcut pe acționarul majoritar să se retragă

Suporterii au intrat la conferința de presă și au cerut explicații pe un ton ridicat pentru ratarea promovării în Liga 1. Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, finanțatorul-partener al echipei, a fost deranjat de reacția fanilor și a spus: "Începând din acest moment, Petrolul nu mai are finanțare!".

Și pentru mine este un mister cum au ajuns fanii la conferință. I-au lăsat la conferință cei care nu și-au dorit ca acest proiect să meargă. Nu se poate întâmpla așa ceva într-o țara european. Am suportat umilințe în acești doi ani și jumătate”, a mai spus Mihailovici, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: suporteri steaua , suporteri dinamo , helmut duckadam , suporteri petrolul , suporteri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Botoșani - Voluntari 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Luptă aprigă pentru evitarea retrogradării

Sezonul era terminat pentru el, dar a revenit ”ca prin minune” după operație și poate juca din nou: ”E fantastic”

Video Unirea Slobozia e campioana Ligii 2, după victoria contra Corvinului Hunedoara

Elias Charalambous a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”