Gigi Becali

Video Fanii FCSB-ului, la capătul răbdării: "Dă-l afară!". Becali a anunţat revoluţia la echipă, dar Dică scapă

21.05.2018, 00:46
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

VIDEO FCSB - Astra 1-0. Fanii FCSB-ului au ajuns la capătul răbdării, după al treilea sezon fără titlu. Principalul vinovat în opinia suporterilor e Dică, iar Becali a simţit dorinţa lor de schimbare pe propria piele. În timpul declaraţiilor date la final, roş-albaştrii l-au "bombardat" pe Gigi cu mesaje anti-antrenor. Totuşi, latifundiarul pare decis să continue cu staff-ul tehnic actual, urmând a face o adevărată revoluţie la nivelul lotului.

Nicolae Dică, 38 de ani, a fost antrenorul cu care FCSB a început campionatul recent încheiat, după ce acesta a reuşit promovarea cu FC Argeş în Liga a 2-a. Era prima sa experienţă ca antrenor principal, după ce mai lucrase, ca "secund" la FCSB, atât cu Costel Gâlcă, dar şi cu Mirel Rădoi.

În play-off, FCSB cu Dică pe bancă a obţinut 6 victorii, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere, ce de la Iaşi. Care a fost decisivă. În sezonul regulat, FCSB a câştigat de 16 ori, 7 egaluri şi 3 înfrângeri. Dar, dincolo de rezultate şi de ratarea obiectivelor, un lucru în nemulţumeşte pe fani. Cu cel mai bun lot din Liga 1, tehnicianul a creat o echipă sterilă, care îşi creează cu greu ocazii. Concret, deşi s-a luptat pentru titlu până în ultima rundă, roş-albaştrii practică unul dintre cele mai urâte jocuri, dacă este să ne raportăm la estetica formaţiilor din play-off. Nu există trasee, mingea este plimbată precum în handbal, când o echipă este ameninţată de joc pasiv.

În consecinţă, mai mulţi fani şi-au vărsat frustrarea la finalul partidei cu Astra. În timp ce Becali dădea declaraţii presei, suporterii i-au transmis în mai multe rânduri să îl schimbe pe Dică, spre nemulţumirea patronului. "Măi băieţi, terminaţi, măi, să vorbim", a spus Becali.

L-a confirmat pe Dică

Gigi pare decis să îi dea credit în continuare lui Dică, iar unul dintre motivele principale pentru această hotărâre pare să stea în faptul că tehnicianul respectă întocmai dorinţa patronului. De altfel, la finalul intervenţiei din această seară, Gigi a explicat foarte plastic ceea ce îşi doreşte de la un antrenor.

"Cine vine pe bancă la Steaua știe despre ce e vorba. Cine vrea să vină, să vină. Cine vine știe exact cum procedez la echipă. Vrea, bine, nu, la revedere!", a spus Becali.

Dacă Becali a anunţat că se va continua cu acelaşi staff tehnic şi în sezonul viitor, Dică este ceva mai reticent privind continuarea colaborării. Rugat să comenteze transferul lui Nemec la FCSB, antrenorul a refuzat să vorbească pe această temă, justificând că lui îi expiră contractul.

"Nu stau acum să vorbesc de Nemec sau de alţi jucători pentru că mie mi se termină contractul. Trebuie să am ofertă de la conducere întâi, vom vedea săptămâna viitoare ce se va întâmpla", a mai spus tehnicianul.

Revoluţie la nivel de lot

Dacă Dică pare să rămână, Gigi vrea să facă o echipă de "războinici". Deja Moruţan şi Qaka sunt acontaţi, Becali anunţând şi venirile lui Omrani, Nemec, Abang şi Florentin Matei. În plus, un puşti sârb de 19 ani e anunţat de presa de la Belgrad în atenţia FCSB, care ar fi făcut o ofertă consistentă: 1,3 milioane de euro + 15% dintr-un viitor transfer.

Roş-albaştrii vor renunţa la o serie de jucători în această vară, Becali anunţând deja câţiva dintre cei care îşi vor face bagajele:

Denis Alibec - "La revedere, Alibec! Trebuia să îl lichidez de mult. Lui Dică, n-am nici lui ce să-i reproșez. O să-mi spună, băi, ți-am zis că vreau să-l dau afară pe Alibec"

Valerică Găman - "Găman, mai avem contract cu el, dar a spus și el niște lucruri care m-au deranjat. Când am mâncat bătaie la Iași, le-a zis la masori 'V-a văzut Dumnezeu! Credeți că Dumnezeu doarme?' Cu alte cuvinte pe el nu-l interesa de echipă ci că nu joacă el. Nu poți să câștigi cu o echipă în care e fiecare pentru el. Cert este că vor pleca 5-6 jucători"

Cristi Tănase - "Bine că l-am văzut pe Cristi Tănase, ca să-mi dau seama că nu mai poate"

Bogdan Planic - e dorit de Eintracht, în Bundesliga.

Arthur Jorge - îi expiră împrumutul, iar FCSB nu va dori să facă vreun demers pentru a-l păstra.

CITEȘTE ȘI

  1. VIDEO Dică: "Nu vreau să vorbesc de Nemec, mie mi se termină contractul". Ce îşi reproşează după sezonul ratat
  2. Becali vrea să facă un transfer controversat: "Îl doresc pe Abang! Îl iert de cleptomanie"
  3. VIDEO FCSB - Astra 1-0. Roș-albaștrii s-au impus grație lui Gnohere, dar titlul s-a decernat în Gruia

Etichete: becali , becali transferuri , becali fani , becali dica , becali liga 1 , soarta dica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”