Jucătorii lui Rapid, în fața galeriei / Foto: Sport Pictures

Fanii Rapidului s-au decis. Vor urmări derby-ul cu Dinamo din Giulești. ”Porțile se vor deschide pentru toți”

articol scris de Digi Sport
26.01.2024, 15:05
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Derby-ul etapei 23 din SuperLiga, Dinamo - Rapid, programat sâmbătă, 27 ianuarie 2024, de la 20:00, în direct la Digi Sport 1, va fi privat de galeria giuleștenilor.

Fanii Rapidului, invitați să vizioneze derby-ul cu Dinamo de pe stadionul Giulești

Fanii grupării de lângă Podul Grant au decis să nu se deplaseze pe cel mai mare stadion al țării, fiind nemulțumiți de faptul că li s-au repartizat cota de bilete la inelul 3. În aceste condiții, fanii, alături de conducerea clubului, au decis să urmărească partida din tribunele stadionului Rapid.

Susținătorii alb-vișiniilor vor putea viziona partida pe cele două tabele de marcaj ale stadionului. În primă fază, vor fi deschise Peluza Nord și Tribuna 2, dar în funcție de cerere este posibil ca tot stadionul să fie pus la dispoziția suporterilor sâmbătă seară.

Conducerea clubului a anunțat decizia printr-un comunicat oficial.

”Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”, este comunicatul oficial al celor de la Rapid.

Ultrașii de la Peluza Nord Rapid au anunțat printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook că nu vor fi prezenți la Arena Națională pentru meci, din cauza comportamentului rivalilor de la Dinamo, care, inițial, le-au promis toată peluza, însă apoi le-au transmis că vor primi 2.800 de bilete, toate la inelul trei.

Rapid nu va avea galerie la meciul cu Dinamo

Dinamo - RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă. 

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor. 

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel. 

Prin urmare, am luat decizia să nu ne prezentăm la meci. Încurajăm rapidiștii să procedeze la fel, pentru a evita eventualele neplăceri și vă asigurăm pe toți că dinamoviștii vor vedea Giueștiul în anii următori la fel cum "vom vedea" noi meciul de sâmbătă. 

Morala experienței e una singură: Javrele rămân tot javre! Hai Rapid!”, au transmis rapidiștii.

Scandal la meciul tur

Înaintea meciului din tur, din Giulești, cele două galerii ajunseseră la un acord, potrivit căruia echipa oaspete va primi toată peluza la ambele confruntări directe din acest sezon.

Dinamoviștii au primit toată peluza la meciul tur, însă nu au mai stat la meci, din cauză că jandarmii nu le-au permis să intre pe stadion cu un mesaj rasist.

Etichete: arena nationala , galerie rapid , stadion rapid , dinamo rapid bilete , dinamo-rapid scandal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare

Foto Ironizat de FCSB-iști, fotbalistul care a izbucnit în lacrimi când a crezut că roș-albaștrii iau titlul a răspuns

Pe ce loc a încheiat Dennis Man în topul celor mai buni jucători din Serie B, după ce a promovat cu Parma

Exclusiv Jucătorul de la FCSB care nu a fost ”ochit” și adus la echipă de Gigi Becali: ”Mi-au zis că e Maradona!”

Citeşte şi

Video Unde i-a dus autocarul FCSB-ului pe jucători, după ce sărbătoarea de pe Arena Națională s-a încheiat

Dan Petrescu a recunoscut! Ce a spus despre Gigi Becali, după ce FCSB a ieșit campioană

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”