Farul - Chindia Târgoviște / Foto: Captură Digi Sport

Video Farul - Chindia 0-1. De ziua lui, Gică Hagi pierde în fața lui Emil Săndoi

articol scris de Digi Sport
05.02.2022, 17:55
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Farul Constanța a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Chindia Târgoviște cu scorul de 0-1, iar înfrângerea este și mai dureroasă pentru antrenorul constănțenilor, Gheorghe Hagi, întrucât a avut loc de ziua sa.

În urma acestui rezultat, Farul rămâne la un singur punct în fața celor de la Rapid, cu un total de 35 de puncte, pe locul șase în clasament, și riscă să piardă locul de play-off. Chindia se poziționează pe locul 11, cu un total de 27 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Farul - Chindia 0-1. De ziua lui, Gică Hagi pierde în fața lui Emil Săndoi

Prima ocazie a partidei le aparține celor de la Farul, în minutul 4. Ghiță i-a centrat foarte bine lui Purece în fața porții, dar acesta nu a reușit să finalizeze.

Câteva minute mai târziu, Purece a șutat periculos de la marginea careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta apărată de Căbuz.

Chindia a replicat, în minutul 14, prin ocazia lui Sila care a șutat periculos din interiorul careului, însă mingea a trecut peste transversală.

Cea mai mare ocazie a constănțenilor i-a aparținut lui Omoh, în minutul 24, când a șutat puternic în bara porții lui Căbuz.

Popadiuc a lovit și el bara transversală în minutul 66, cu un șut din interiorul careului.

Unicul gol al partidei a fost marcat în miutul 82, atunci când Popa a așezat perfect mingea pentru șutul lui Florea care nu i-a dat nicio șansă lui Aioani.

VIDEO Rezumatul partidei Farul - Chindia 0-1

Farul - Chindia 0-1. De ziua lui, Gică Hagi pierde în fața lui Emil Săndoi

Farul a traversat o pauză nedorită, forţată de problemele ivite la Academica Clinceni, echipă care a primit acceptul LPF să i se amâne meciul din etapa trecută din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19.

"Nu contează că e ziua mea. Important este ca noi să câştigăm. Oricum, nevastă-mea este plecată la Ianis, fata (n.r. Chira) este la Bucureşti ...", a spus Hagi, cu un zâmbet larg pe faţă.

Farul-Chindia este programat la ora 16:00 pe stadionul din Ovidiu. Meciul este în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonaţii Digi Mobil pot viziona jocul pe noua Aplicaţie Digi Sport şi pe siteul digisport.ro. Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Farul-Chindia, ora 16:00, Live Video pe Digi Sport 1, Aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro

Gică Hagi regretă faptul că echipa a fost scoasă din ritm de amânarea meciului cu Academica Clinceni. Acum, echipa sa este nevoită să joace cinci meciuri în două săptămâni.

Apropo și de ultimul meci, noi am avut cinci cazuri de COVID, mai multe decât adversarul. Au avut patru cazuri ei. Aveam mai multe, dar... Eu știu că în campionat trebuie să te înscrii cu un număr de jucători. Trebuie să-i ai, 20-25 de jucători. Dacă nu, nu știi ce va fi.

Nu poți să anticipezi. Noi eram foarte bine, într-o formă foarte bună, nu știm ce va peste două săptămâni. Din punctul meu de vedere tehnic, ar trebui să jucăm cu loturile pe care le aveam. Dacă ar fi fair-play. Nu să aducem alți 10-20 de jucători și după aia să fie o echipă nouă”, a declarat Gică Hagi, la conferința premergătoare partidei cu Chindia Târgoviște.

"Gică Hagi are jucători valoroși la Farul, acolo se cresc fotbaliști. Au două victorii consecutive, cu Dinamo și cu U Craiova, și moralul bun înaintea confruntării de sâmbătă. Noi nu am pierdut de trei jocuri, nici nu am primit gol, dar a fost o problemă că nu am câștigat cu Mioveni.

Am avut situații clare de a face diferența. Sper ca și jucătorii mai noi sau cei care revin după accidentări să facă o treabă bună. Avem ceva probleme medicale. Mă bucur totuși pentru revenirea lui Marco Dulca la această partidă. El și Căpușă ne-au lipsit în jocul de duminică, practic doi dintre titularii noștri obișnuiți. 

Sper să ne capacităm pentru această partidă, să fim inspirați și mai atenți la finalizare, pentru că aici am suferit în ultima perioadă. Jocul nostru în fața porții a lăsat de dorit. Poate am avut și o doză de ghinion până acum. Ne gândim la un rezultat pozitiv”, a declarat, la rândul său, Emil Săndoi.

Rezumat video Chindia-Farul 2-0, pe 18 septembrie 2021

Etichete: gica hagi , emil sandoi , etapa 24 liga 1 , video farul chindia , video chindia-farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Video În lacrimi, Ianis Hagi a povestit dramele prin care a trecut încă din copilărie

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”