Denis Alibec, în meciul Farul - Hermannstadt / Foto: captură Digi Sport

Video Farul - Hermannstadt 0-0. Ambele echipe au avut câte o bară și câte un gol anulat de VAR și rămân neînvinse în campionat

articol scris de Digi Sport
15.08.2022, 21:28
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Meciul Farul - Hermannstadt, din etapa a cincea, s-a încheiat 0-0, după un joc spectaculos în repriza a doua, cu două goluri anulate și două bare.

Farul - Hermannstadt 0-0. Ambele echipe au avut câte o bară și câte un gol anulat de VAR

Farul a avut primele trei ocazii ale partidei, cu Vlad Morar protagonist la primele două. Pe finalul primei reprize, sibienii au avut și ei două oportunități, prin Mino Sota și Balaure.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

A fost spectacol total în partea secundă, care a început cu ratarea mare a lui Alibec. A urmat un gol marcat de sibieni, prin Alhassan, dar anulat de VAR.

Farul - Hermannstadt 0-0. Cele două echipe rămân neînvinse în acest sezon

Sibiul a avut apoi două ocazii într-un singur minut: voleul ratat al lui Balaure și capul lui Stoica peste poartă. Antoche a blocat apoi șutul lui Morar, din pasa de maestru dată de Alibec.

Același Alibec a înscris și el, dar a făcut-o degeaba, pentru că VAR-ul i-a anulat și lui golul.

Tot Alibec a nimerit apoi bara în minutul 76, dar trupa lui Măldărășanu a dat aceeași replică, prin bara lui Paraschiv, din minutul 82, iar Farul - Hermannstadt s-a încheiat cu scorul cu care a început, 0-0.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul - Hermannstadt 0-0:


Știrea inițială:

Partida dintre Farul Constanța și Hermannstadt se joacă astăzi, de la ora 19:30, în DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT și VIDEO pe digisport.ro. Abonații RCS&RDS pot viziona partida și în aplicația Digi Sport, dispnibilă în App Store și Google Play.

Farul Constanța - Hermannstadt LIVE VIDEO, ora 19:30, pe Digi Sport 1. Ambele echipe sunt neînvinse în acest sezon

Confruntarea dintre cele două urmează să conteze pentru etapa cu numărul 5 a Ligii 1, ediția 2022/2023.

Gazdele au remizat runda trecută, 1-1, la Botoșani, într-un meci foarte spectaculos, în timp ce sibienii s-au impus pe teren propriu, 2-1, în fața celor de la FC Voluntari.

Totuși, trupa condusă de Marius Măldărășanu are mari probleme financiare și administrative, iar asta s-ar putea răsfânge asupra motivației jucătorilor, care până acum au reușit să fie neînvinși, în ciuda faptului că au statutul de nou-promovată.

Gheorghe Hagi are ambiții mari în acest sezon: ”Trebuie să producem rezultate”

Managerul tehnic al celor Farul Constanța, Gheorghe Hagi, este de părere că FC Hermannstadt nu este deloc o echipă pe care să o subestimezi. Sibienii nu au nicio înfrângere în aceste prime patru runde și sunt revelația începutului de sezon.

Cu toate că financiar nu stau deloc bine, jucătorii antrenați de Marius Măldărășanu își văd de treabă și evoluează la un nivel foarte bun pentru fotbalul românesc.

Gică Hagi își dorește foarte mult ca Farul să devină prima echipă din acest sezon care reușește să se impună împotriva celor de la Hermannstadt.

Întâlnim o echipă care, în acest start de campionat, a demonstrat că știe să se apere, dar și să atace. E foarte disciplinată, omogenă și are jucători experimentați . Chiar dacă vine din Liga a 2-a, grupul cunoaște bine de tot Superliga și s-a văzut în aceste prime meciuri. Trebuie să imprimăm ritm și intensitate foarte bune, să ne impunem din toate punctele de vedere, să știm să atacăm, dar și să ne apărăm.

Trebuie să fim incisivi în atac, pentru a marca și a câștiga partida. Sperăm să fim prima echipă care câștigă în fața lor în acest sezon. Cele trei puncte sunt foarte importante, trebuie să producem rezultate, adică victorii și puncte multe”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Hermannstadt.

Revine Romario Benzar. Denis Alibec titular?

”Regele” este mulțumit de faptul că are tot lotul la dispoziție, valid, gata de joc. Ultimul care a revenit este fundașul dreapta Romario Benzar, accidentat în urmă cu două etape. De asemenea, nu este exclus ca Denis Alibec, menajat până acum, să fie titular contra sibienilor.

Ca efectiv, suntem compleți. Nu mai avem lipsuri. A revenit și Benzar. Sperăm ca toată lumea să fie aptă până la meci, fiindcă mai este o zi de antrenament și nu știi ce se poate întâmpla”, a adăugat antrenorul.

Gică Hagi nu exclude ca, până la finalul perioadei de ”mercato” să mai transfere alți jucători. De preferat, doi fundași laterali, care să compenseze plecările lui Bradley de Nooijer, Radu Boboc, Sebastian Mladen și Damien Dussaut.

Da, binînțeles. Vom vedea. Asta nu înseamnă că promit ceva. În părțile laterale, la fundași. Au mai plecat jucători, automat mă gândesc că mai avem nevoie”, a completat acesta.

Etichete: gica hagi , etapa 5 liga 1 , marius maldarasanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp. ”Dacă vorbesc...”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

FCSB - Farul Live Video, 20:30, Digi Sport 1 | FCSB poate câștiga titlul după 9 ani. Absențe importante

Foto Unde s-a antrenat Farul în dimineața meciului cu FCSB. ”Ne predau această lecție”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale