Andrei Artean și Adrian Mazilu / Foto: Sport Pictures

Video Farul - Rapid 2-1. Spectacol la Ovidiu! Hagi câștigă duelul cu Mutu

articol scris de Digi Sport
11.03.2023, 22:23
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Farul Constanța își consolidează poziția din vârful clasamentului după victoria cu Rapid, scor 2-1, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 1.

Constănțenii intră în play-off cu 64 de puncte, în timp ce Rapid rămâne pe locul cinci, cu 52 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Farul - Rapid 2-1. Trupa lui Hagi, lider la finalul sezonului regular

Partida de la Ovidiu a fost una spectaculoasă, iar ocaziile la ambele porți au fost multe. Încă din minutul 5, Mazilu a fost aproape să îl învingă pe Moldovan după o acțiune individuală foarte bună.

Giuleștenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 14, când Sefer l-a învins pe Aioani cu un șut de la marginea careului, după o diagonală a lui Săpunaru.

”Marinarii” au restabilit egalitatea repede, în minutul 21, când Artean a finalizat cu capul, la o centrare a lui Borza.

În minutul 29, giuleștenii au fost aproape de gol, când Dragoș Grigore a fost blocat în ultimul moment de defensiva constănțeană, iar elevii lui Hagi au dat replica în minutul 37, când Borza a lovit bara.

Alibec a trimis balonul în poartă pe finalul primei reprize, însă golul nu a fost validat din cauza unui ofsaid.

Farul a marcat la cinci minute după reluarea meciului, când Mazilu a trimis slab la poarta giuleștenilor, însă Moldovan a scăpat balonul în poartă.

Bucureștenii au fost aproape să egaleze în minutul 58, însă Emmers a trimis din prima pe lângă poartă.

Săpunaru a irosit și el o ocazie mare, pe final, când a trimis cu capul peste poarta lui Aioani.

VIDEO Rezumatul partidei Farul - Rapid 2-1

Farul - Rapid 2-1

Farul continuă să aibă un parcurs apreciat de toată lumea, în ciuda sincopei din etapa trecută, cu U Cluj, scor 0-2. Toți așteaptăm să vedem cum va fi meciul cu Rapid, două echipe calificate în play-off care se întâlnesc în ultima etapă a sezonului regulat. Practic, al 11-lea meci de play-off pentru cele două formații.

Partida din tur s-a terminat 1-1, la capătul unui meci început excelent de Farul și terminat în ofensivă totală de către Rapid.

Meciul dintre cele două a început de mai multe zile. Gică Popescu a criticat arbitrajele Rapidului în mai multe rânduri, după care a venit replica lui Victor Angelescu. Coproprietarul Rapidului a afirmat că "pentru Farul VAR-ul funcționează perfect". Duel verbal la distanță în care Hagi a evitat să se pronunțe.

  • Farul - Rapid mai poate fi vizionat de abonații RCS-RDS, pe teritorul României, atât pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro

Sper că mâine (n.r. sâmbătă) să jucăm mai bine ca Rapidul. Întâlnim o echipă bine aşezată, bună pe atac poziţional. Dacă nu creezi presiune şi nu eşti agresiv, clar ştie să joace fotbal. E foarte bună pe atac rapid şi bună şi la faze fixe din câte am văzut.

Aşa că ne aşteaptă un meci dificil, dar suntem încrezători, avem convingerea că vom face un meci bun. Jucăm acasă şi sperăm să repetăm jocul bun pe care l-am făcut cu Sepsi”, a spus Gheorghe Hagi la conferința de presă.

În ceea ce privește play-off-ul Ligii 1, Hagi consideră că abia acum va începe adevărata competiție, însă este convins că elevii săi pot face o figură frumoasă la finalul sezonului.

De acum încolo încep meciurile foarte tari, adevărate, grele din toate punctele de vedere, şi acasă şi în deplasare, unde trebuie să arătăm tot ce am câştigat în această perioadă de şapte-opt luni. Sper să avem mult curaj pentru că împreună putem să ajungem să facem performanţă”, a mai spus Hagi.

Adrian Mutu, despre meciul cu Farul: ”Mergem la victorie”

Înaintea meciului se sâmbătă seară, Adrian Mutu a declarat că pentru formația sa începe deja play-off-ul Ligii 1, având în vedere poziția din clasament a celor de la Farul.

Antrenorul giuleștenilor, finul lui Gică Hagi în prima sa căsnicie, cu Alexandra Dinu, a făcut un anunț clar că se merge la victorie. Chiar dacă la meciurile disputate departe de Giulești, Rapidul mai degrabă și-a dezamăgit suporterii.

Pentru noi, de acum începe play-off-ul, întâlnim o echipă grea, echipa de pe primul loc. Urmează 11 meciuri ca 11 finale.

(n.r. Vine prima victorie împotriva lui Hagi?) Să sperăm. Mergem la victorie, așa cum am făcut-o tot timpul. Nu este un meci ușor. Vrem să câștigăm. Am analizat și meciul din tur. Facem analiză cum face orice antrenor despre adversar”, a spus Adrian Mutu, înaintea meciului cu Farul.

Clasament Liga 1

Clasamentul Ligii 1 / Foto: digisport.ro

Etichete: gica hagi , adrian mutu , video farul - rapid , etapa a 30 a liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

Citeşte şi

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă