Denis Man a nimerit transversala în meciul Argeș - FCSB / Foto: captură Digi Sport

Video FC Argeș - FCSB 0-0. Nou-promovata, neînvinsă de 6 etape, e surpriza acestui debut de an. Roș-albaștrii pot pierde locul 1

articol scris de Digi Sport
26.01.2021, 21:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FC Argeș a furnizat una dintre surprizele etapei. Pe un teren acoperit de zăpadă, nou-promovata a rezistat în fața liderului FCSB, scor 0-0, și a bifat al șaselea meci la rând fără înfrângere. Roș-albaștrii au ratat enorm și au avut și două bare.

FC Argeș - FCSB 0-0. Roș-albaștrii au avut două bare

Meciul a început în forță, cu ocaziile lui Coman și Olaru, ambele din minutul 2, dar portarul Greab a fost pe fază. În minutul 9, Dennis Man a nimerit transversala din careu, iar la poarta cealaltă, argeșenii au ratat și ei două ocazii în aceeași fază.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Nou-promovata a prins curaj și a irosit o șansă mare, prin Mediop, în minutul 19, iar Șerban a tras în blocaj în minutul 25. Până la pauză, FCSB a mai trecut de trei ori pe lângă gol.

Mai întâi, Greab a reținut greu lovitura liberă a lui Coman, apoi același portar a intervenit excepțional de două ori în aceeași fază, iar lovitura de cap a lui Man a ocolit poarta.

FC Argeș - FCSB 0-0. Piteștenii, neînvinși de 6 etape. Oaspeții pot pierde locul 1

Repriza a doua a început cu ocazia lui Coman, urmată de cea a lui Olaru, însă cea mai mare șansă i-a aparținut aceluiași Coman, a cărui lovitură liberă a țintit bara.

Tot din lovitură liberă și-a încercat norocul și Man, dar portarul Greab, care a fost omul meciului, a respins și de această dată.

FC Argeș - FCSB s-a terminat 0-0, iar piteștenii au bifat al șaselea meci la rând fără înfrângere. De cealaltă parte, FCSB rămâne lider, dar poate fi depășită cu un punct de campioana CFR Cluj dacă aceasta din urmă va trece de Astra.

VIDEO cu rezumatul meciului:

 


Știrea inițială:

FCSB va juca diseară la Pitești, împotriva lui FC Argeș, de la ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, meci venit la patru zile de la precedenta confruntare, victoria 2-1 cu Voluntari.

La roș-albaștri se consemnează două reveniri extrem de importante: Moruțan și Nedelcu. Cei doi nu vor face parte însă din lotul pentru meciul de azi!

FCSB va întâlni în runda a 19-a una dintre echipele care au arătat o creștere vizibilă de formă în acest început de an, FC Argeș obținând șapte puncte în primele trei etape, la fel ca roș-albaștri. Toni Petrea a recunoscut că se așteaptă la o replică puternică din partea formației piteștene, care poate pune probleme în special la fazele fixe și pe contraatac.

Fazele fixe sunt principala amenințare a celor de la FC Argeș, plus contraatacurile. Sper ca vremea să nu fie un impediment, important este că nu e atât de frig și terenul nu e înghețat”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Principala bătaie de cap a lui Toni Petrea înaintea meciului cu FC Argeș

Petrea, care a anunțat revenirile în lotul mare ale lui Olimpiu Moruțan și Dragoș Nedelcu, a dezvăluit și care este principala sa preocupare dintr-o perioadă în care antrenamentele nu prea se mai fac din cauza programului aglomerat de meciuri.

Principala preocupare în această perioadă este refacerea jucătorilor după meciuri. Programul de antrenament îl facem în așa fel încât jucătorii să fie 100% apți la ora jocului. Momentan suntem bine.

Ne gândim la o rotație a jucătorilor, avem discuții individuale cu fiecare jucător, pentru a afla starea lor, gradul lor de oboseală după aceste jocuri”, a declarat Toni Petrea.

Echipele probabile

FC Argeș: Greab - Tofan, Maric, Deslandes, Mușat - Meza Colli,  I. Șerban II - Drăghici, Maes, Cr. Dumitru - Mediop
Antrenor: Mihai Ianovschi

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic - Olaru, G. Simion, Fl. Tănase - Man, Oct. Popescu, Fl. Coman
Antrenor: Toni Petrea.

Înaintea jocului cu FC Argeș, FCSB este lider în Liga 1, cu 41 de puncte, patru în fața CFR-ului, ocupanta poziției secunde, care are, însă un meci mai puțin disputat, cu Hermannstadt, programat luni, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. De partea cealaltă, formația din Pitești este pe 12, cu 18 puncte.

Etichete: toni petrea , dragos nedelcu , olimpiu morutan , meciuri fcsb , fc arges fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO

Presa din Turcia a făcut anunțul despre Olimpiu Moruțan

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”