Imagini de la baza FCSB / Foto Sport Pictures

FCSB a anunțat data reunirii lotului și cele patru amicale programate în această vară! Două adversare din Moldova

articol scris de Digi Sport
10.06.2022, 16:52
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a încheiat pe poziția a doua în clasamentul Ligii 1, în sezonul 2021/2022, și va evolua în turul doi preliminar al UEFA Conference League, la fel ca Universitatea Craiova și Sepsi.

Cu o zi înainte de a-și afla adversara din primul duel european al sezonului, pe 14 iunie, FCSB se va reuni, iar jucătorii vor efectua vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă. Fotbaliștii convocați la loturile naționale li se vor alătura colegilor lor zece zile mai târziu, pe 24 iunie.

FCSB, patru amicale programate în această vară, înaintea debutului în preliminariile Conference League

Spre deosebire de alți ani, când roș-albaștrii mergeau în Turcia sau Spania în pre-sezon, pregătirea de vară a FCSB-ului se va desfășura exclusiv la baza din Berceni, informează site-ul oficial al vicecampioanei.

FCSB va disputa patru amicale, după cum urmează: ”Primul joc va avea loc pe 29 iunie, începând cu ora 18:00, împotriva uneia dintre reprezentantele Republicii Moldova în UEFA Europa Conference League, FC Sfântul Gheorghe, în Baza Sportivă FCSB.

Al doilea meci va avea loc la Chișinău, pe 2 iulie (ora va fi anunțată ulterior), împotriva celor de la FC Zimbru, una dintre echipele de tradiție din Republica Moldova.

Pe 6 iulie, începând cu ora 18:00, va avea loc al treilea meci amical al verii, împotriva celor de la CS Mioveni, în Baza Sportivă FCSB. Ultima partidă amicală dinaintea începerii sezonului 2022-2023 va avea loc la Galați, pe 9 iulie, împotriva Oțelului Galați, echipă promovată recent în liga secundă”, se arată în comunicatul roș-albaștrilor.

Posibilii adversari ai FCSB-ului în turul doi din Conference League! Roș-albaștrii sunt capi de serie

Trupa lui Toni Petrea va începe, la fel ca și în sezonul precedent, din turul secund al competiției. Tragerea la sorți ar urma să aibă loc pe data de 15 iunie, 

În calea bucureștenilor pot ieși formații precum FC Drita (Kosovo), B36 Torshavn (Insulele Feroe), FK Liepaja (Letonia), Petrocub Hîncești (Moldova), Milsami Orhei (Moldova), Europa FC (Gibraltar), Kauno Zalgiris (Lituania) sau Bala Town (Țara Galilor), care se vor înfrunta în primul tur preliminar.

Totodată, oponenta celor de la FCSB poate fi aleasă și dintre Rakow Czestochowa (Polonia, echipa lui Deian Sorescu) Puskas Akademia (Ungaria, echipa lui Alexandru Băluță și Marius Corbu) sau Kisvarda (Ungaria, la care sunt legitimați Claudiu Bumba și Andrei Peteleu). Aceste formații intră din turul secund al competiției, la fel ca formația din România, însă nu vor fi capi de serie.

FCSB va fi cap de serie și dacă ajunge în turul trei

În cazul în care va trece de prima adversară, FCSB va fi cap de serie și în următorul tur. În această fază a competiției, printre posibilii adversari ai "roș-albaștrilor" se numără Motherwell (Scoţia), Neftchi Baku (Azerbaidjan), Kairat Almaty (Kazahstan) sau Panathinaikos (Grecia).

  • Tragerea la sorți pentru turul al treilea din Conference League va avea loc pe 18 iulie

Cum arată programul preliminariilor din UEFA Conference League

  • Turul 2: 21 iulie (manșa tur) - 28 iulie (returul)
  • Turul 3: 4 august (manșa tur) - 11 august (returul)
  • Play-off-ul: 18 august (manșa tur) - 25 august (returul)

Etichete: reunire fcsb , amicale fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”