Ovidiu Horșia, în duel cu Najib Ammari, a evoluat în amicalul verii cu Viitorul, scor 3-3

FCSB ajută cluburile din Liga 1 cu jucători U21! A trimis un jucător și la Poli Iași, după Astra

04.07.2019, 18:17
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB este unul dintre cluburile din Liga 1 care se poate lăuda cu mulți fotbaliști tineri în lot. Cum din sezonul viitor, de al cărui start nu ne mai desparte mult timp, va fi obligatoriu ca doi jucători U21 să facă parte din primul 11, echipele cu probleme caută de zor soluții.

Cei de la Poli Iași au apelat la roș-albaștri și au primit ajutor. La inițiativa lui Mihai Teja (40 de ani), fostul antrenor al vicecampioanei, acum principal la Iași, oficialii grupării din Copou au obținut împrumutul lui Ovidiu Horșia (18 ani).

Horșia a făcut pregătirea de vară sub comanda lui Bogdan Andone, a evoluat și în amicalele cantonamentului de la Brașov, dar șansele ca el să prindă lotul de 18 sunt aproape nule, astfel că s-a luat decizia de a fi iar împrumutat.

Mijlocașul nu a făcut parte din lotul roș-albaștrilor nici în sezonul trecut, el fiind trimis sub formă de împrumut la Academica Clinceni. Horșia este considerat un fotbalist de mare viitor, astfel că diriguitorii bucureștenilor au decis că cel mai bine pentru el ar fi să facă parte dintr-un lot unde are șansa de a evolua constant.

Amicalele verii 2019 pentru FCSB

FCSB - CS Colțea Brașov 7-0 VIDEO
Au marcat: Ianis Stoica 1, Răzvan Oaidă 45, Ioan Hora 49 și 56, Robert Ion 63, Adrian Niţă 75, 85

FCSB - Steagu Brașov 4-0
Au marcat: Bogdan Planic 4, Florin Tănase 6 și 57, Cristian Dumitru 90+2 VIDEO

FCSB - Viitorul 3-3 VIDEO
Au marcat: Ioan Hora 22, Răzvan Oaidă 48 şi 54 / Gabriel Iancu 29 şi 72 - din penalty, Louis Munteanu 80.

Ovidiu Horșia, eroul Clinceniului. A marcat golul promovării istorice în Liga 1

Ovidiu Horșia a fost eroul Clinceniului după ce a marcat golul prin care ilfovenii și-au asigurat matematic promovarea istorică în Liga 1, în meciul cu FC Argeș, 2-1.

"A fost un meci foarte greu, am luat gol repede, nu ne așteptam la asta. Mai credeam, chiar eram pe margine și mă încălzeam. Am egalat târziu, cu puțină șansă a venit și al doilea gol. Înseamnă foarte mult și pentru viitorul meu, mă bucur că prin golul meu am putut să promovăm. 

În principiu, rămân aici. Dacă noi am adus echipa aici, merităm să rămânem. Ne-a promis o primă de 10 mii de euro, acum depinde minute. Am reușim să o luăm. Contra Gaz Metanului vreau să dau gol, îmi place mult echipa și sper să joc", a spus Ovidiu Horșia la finalul partidei care a dus-o pe Acamedica Clinceni în Liga 1.

FCSB a mai împrumutat jucători și la Astra și la Petrolul

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, luni, că i-a cedat sub formă de împrumut pe fundaşul Gabriel Simion (21 de ani) şi mijlocaşul Ianis Stoica (16 ani) la Astra Giurgiu, respectiv Petrolul Ploieşti. 

"Jucătorii Gabriel Simion şi Ianis Stoica au fost împrumutaţi pentru sezonul 2019-2020 la AFC Astra Giurgiu, respectiv FC Petrolul Ploieşti", se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial. 

Tot luni, gruparea condusă de Gigi Becali a anunţat şi încheierea raporturilor contractuale cu mijlocaşul portughez Filipe Teixeira, care la 38 de ani nu mai intră în vederile grupării bucureştene pentru noul sezon competiţional. 

"FCSB anunţă încheierea raporturilor contractuale cu Filipe Teixeira, a cărui înţelegere a expirat la data de 30 iunie 2019. Mijlocaşul portughez în vârstă de 38 de ani a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai FCSB în ultimii doi ani, acesta adunând 69 meciuri, 8 goluri şi 4 pase de gol în tricoul roş-albastru. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Filipe pentru contribuţia avută şi îi urează mult succes în continuare", se menţionează pe site-ul citat. 

Etichete: transferuri fcsb , ovidiu horsia , ovidiu horsia poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru transferuri la FCSB în ultimii nouă ani: putea cumpăra jumătate de Haaland

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”