Cristi Manea are 22 de ani / Foto: Sport Pictures

FCSB - Dinamo 1-1 | Singura problemă identificată de Cristi Manea în derby

05.10.2019, 23:05
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

FCSB - Dinamo 1-1. Cristi Manea a fost surpriza lui Bogdan Vintilă în marele derby cu Dinamo. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a fost titular cu marea rivală din Ștefan cel Mare. Manea a fost schimbat în repriza a doua cu Olimpiu Moruțan. 

"Noi am avut probleme doar la faze fixe. Nu cred că ne-au creat probleme din acțiuni. Eu îmi văd de treaba mea, sper să joc cât mai mult. Important e ca echipa să câștige și să ajungem în playoff. E bine că adunăm puncte, important e să nu pierdem.

Eu am venit o dată cu el (n.r. - Vintilă). Lucrăm foarte mult tactic, cu mingea, să jucăm mingea, să deschidem unghiuri", a spus Manea la finalul partidei. Asta este (n.r. - despre faptul că gazonul a cedat la final), și ei au jucat pe același teren",a spus Manea la finalul partidei.

FCSB - Dinamo 1-1. Manea, surpriza lui Vintilă din derby

Cristi Manea (22 de ani) a fost inclus vineri în lotul lui Bogdan Vintilă pentru meciul cu Dinamo. Fundaşul a reuşit să prindă un loc şi în echipa de start a "roş-albaştrilor", unde va fi titular pe partea dreaptă.

Fostul jucător al lui CFR Cluj a fost aproape să nu prindă lotul lui Bogdan Vintilă pentru "Eternul Derby", dar a slăbit mai multe kilograme şi, conform tehnicianului "roş-albaştrilor", nimeni din jucătorii clubului nu mai are acum probleme cu greutatea.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: bogdan vintila , cristi manea , olimpiu morutan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Live Video&Score PSG - Le Havre 1-1, ACUM, pe DGS 4. Gazdele revin rapid în joc

Citeşte şi

Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO

Presa din Turcia a făcut anunțul despre Olimpiu Moruțan

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”