Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ulu / Foto: Captură Digi Sport

FCSB - Dinamo | Echipele de start: marea surpriză pregătită de Elias Charalambous

articol scris de Digi Sport
22.07.2023, 19:48
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Partida FCSB - Dinamo, din runda cu numărul 2 a SuperLigii, va putea fi urmărită de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1 | Echipele de start

Elias Charalambous a pregătit o singură mare surpriză pentru duelul cu Dinamo. Antrenorul FCSB-ului l-a păstrat pe bancă pe Andrea Compagno și l-a titularizat în centrul ofensivei pe David Miculescu. Italianul nu a evoluat nici în prima etapă, contra celor de la U Craiova 1948, însă atunci era o situație specială. Dacă ar fi jucat, vicecampioana ar fi trebuit să le plătească oltenilor 100.000 de euro.

Miculescu a înscris în poarta grupării din Bănie, însă Compagno este golgheterul FCSB-ului din sezonul precedent. Florinel Coman și Darius Olaru și-au revenit după accidentările din meciul trecut și sunt la rândul lor titulari.

De partea cealaltă, Ovidiu Burcă a aliniat un prim 11 echilibrat. La alb-roșii ar putea debuta în această seară Dennis Politic, românul trecut pe la juniorii lui Manchester United, care a ajuns în această vară în ”Ștefan cel Mare”.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Băluță, Miculescu, Coman. Rezerve: Vlad, Compagno, Lixandru, Edjouma, Gheorghe, Ngezana, Radaslavescu, Cordea.

Dinamo: Golubovic - De Moura, Giafer, Grigore, Amzăr - Ghezali, Larrucea, Iglesias, Neluț Roșu - Bani, Abdallah. Rezerve: Dujmovic, Bena, Iulian Roșu, Țîră, Politic, Borcea, Patriche, Costin.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1 | Primul derby pe "Arcul de Triumf"

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo se va disputa pe stadionul "Arcul de Triumf". Va fi primul meci dintre cele două formații pe această arenă și prima partidă pe care roș-albaștrii o vor disputa în această locație.

Vicecampioana României nu a reușit să finalizeze cu succes negocierile cu rivala CSA Steaua, pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă Gigi Becali este convins că echipa sa va organiza cât de curând meciuri pe Stadionul Steaua.

Sebastian Colțescu (46 de ani) a fost delegat la meciul FCSB – Dinamo, primul derby al sezonului 2023/2024 din SuperLiga. Colțescu va bifa o bornă importantă în această seară: meciul cu numărul 370 în prima ligă. El conduce topul „centralilor” în activitate, fiind urmat de Istvan Kovacs (329 de meciuri) și Ovidiu Hațegan (295).

  • În prima etapă din SuperLiga, FCSB a învins-o pe U Craiova 1948, scor 3-1, iar Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-2.
  • Ultimele două confruntări directe s-au încheiat cu victoriile categorice ale FCSB-ului, 6-0 și 3-0.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1 | Ce au spus Elias Charalambous și Ovidiu Burcă

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul FCSB-ului, a prefațat duelul cu Dinamo.

”Încă o dată, avem un derby, un meci dificil, știm că va fi un meci greu și rezultatul ultimul meci al lui Dinamo nu arată imaginea echipei. Ei au arătat bine, dar din nou, va depinde de ce vom face noi. Cred în jucători, sunt într-un moment bun. Trebuie să ne facem jocul.

Știu istoria. Nu poți să spui multe lucruri. Noi trebuie să fim agresivi. Celor de la Dinamo le place să joace fotbal. Nu știu dacă ne pot surprinde. Noi avem planul nostru, strategia noastră. Nu contează câte goluri vom marca, contează să câștigăm”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

Și antrenorul lui Dinamo,Ovidiu Burcă (43 de ani), a susținut o conferință de presă, înaintea derby-ului cu FCSB.

"Ne aşteaptă un joc foarte important, cu cea mai în formă echipă din campionat cred eu. O echipă foarte puternică. Noi suntem pregătiţi, cel mai important pentru noi în acest moment este să avem un joc din ce în ce mai bun, foarte important este progresul pe care îl face echipa de la săptămâna la săptămână.

Nu ştiu dacă poate fi un avantaj faptul că jucăm pe Arcul de Triumf, cunoaştem vestiarele şi tribunele, dar nu cred că este un avantaj foarte mare. O victorie ar însemna un pas în procesul acesta pe care l-am început. Ar însemna mult pentru moralul jucătorilor şi al suporterilor. I-am simţit motivaţi pe jucători, s-au pregătit foarte bine şi sunt nerăbdători să joace acest derby", a declarat Burcă.

Etichete: echipe de start , fcsb - dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Posibilii adversari ai Corvinului în preliminariile Europa League, după câștigarea Cupei României

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

Fiorentina i-a stabilit un preț uriaș lui Louis Munteanu: atacantul, dorit de Gigi Becali la FCSB

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

Citeşte şi

Echipele de start la FCSB - Rapid! Decizia rar întâlnită în acest sezon la gruparea roș-albastră

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat