Florinel Coman, marcatorul golului în meciul FCSB - Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - Dinamo 1-1. Spectacol total pe Arena Națională, cu ocazii uriașe, două bare și un gol anulat

05.10.2019, 22:12
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Derby-ul FCSB - Dinamo a început cu ocazia lui Coman, însă dinamoviștii au fost cei care au marcat. Denis Ciobotariu a ratat o șansă mare în minutul 9, iar după câteva secunde, la cornerul care a urmat, fundașul "câinilor" a deschis scorul. Coman și Panțîru au ratat ocazii mari, însă în cele din urmă, golul a venit în poarta lui Dinamo, prin același Coman.

În minutul 34, meciul a fost întrerupt pentru 7 minute după ce arbitrul Istvan Kovacs a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună, dar și din cauza scandărilor xenofobe la adresa lui Coman.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB - Dinamo 1-1 | Spectacol total pe teren

Dinamoviștii au ratat două ocazii imense pe finalul primei părți, iar la ultima, Puljic a nimerit bara dintr-un metru. Tănase a nimerit și el transversala, iar Neicuțescu a ratat și el o ocazie bună.

FCSB a avut un gol anulat, prin Tănase, după ce arbitrul a întors faza si a dat lovitură liberă, iar Coman a ratat ultima șansă a meciului și FCSB - Dinamo s-a terminat 1-1.


Știrea inițială:

FCSB - Dinamo este capul de afiș al rundei a 12-a din Liga 1. Ambele echipe se află într-un moment dificil, dar promit un spectacol pe cinste pe Arena Națională, orgoliile fiind foarte mari de fiecare parte.

ECHIPELE DE START:

FCSB (4-3-3): Bălgrădean - Manea, Cristea, Planic, Panțîru - Vînă, Oaidă, Popescu - Man, Tănase, Coman
Dinamo (4-2-3-1): Piscitelli - Ciobotaru, Puljic, Popescu, Corbu - Mrzlak, Filip - Neicuțescu, Nistor, Moldoveanu - Montini

În principiu, cei doi antrenori au la dispoziție cam tot ce este mai bun, cu câte o excepție pentru fiecare tabără.

Bogdan Vintilă nu-l va avea la dispoziție pe căpitanul Mihai Pintilii (34 de ani), în timp ce Dusan Uhrin jr nu se va putea baza pe Diego Fabbrini (29 de ani).

Update 19:20: Cu o oră și jumătate înainte de startul patridei, Alexandru Tudor s-a dus în loja cu numărul 110 de pe Arena Națională și a stat nemișcat în jur de 10 minute. Tudor "scruta" din priviri întreg stadionul, sub ochii câtorva spectatori care au intrat deja în tribune și care se uitau atent la el.

Update 17:45: Reacţia lui Bogdan Argeş Vintilă când a fost întrebat ce crede despre întâlnirea dintre arbitrul Istvan Kovacs şi atacantul Florinel Coman, cel căruia i-a spus "dispari" la meciul Universitatea Craiova - FCSB 0-1

Update: 15:43 - Unde stau FCSB și Dinamo cel mai bine? Narcis Răducan și Ionel Dănciulescu și-au lăudat adversarul

Update: 13:18 - MM Stoica, fostul director sportiv al roș-albaștrilor, a prefațat, în stilu-i caracteristic, marea încleștare de diseară.

Update: 11:50 -Adrian Cristea crede că Dinamo a ajuns foarte jos dacă stă doar în Dan Nistor

FCSB - Dinamo | Ioan Hora și Juvhel Tsoumou n-au prins lotul! Echipele probabile

FCSB are în acest moment în lot trei atacanți, numai că niciunul nu se află la parametrii necesari unui astfel de meci. Așa se face că doar Harlem Gnohere, cel care nu a prins lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, din cauză că era prea gras, va fi între primii 18, dar nu titular! În schimb, Ioan Hora și Juvhel Tsoumou nu au fost incluși  în lot pentru marele derby.

De cealaltă parte, tehnicianul ceh al celor de la Dinamo va miza, din informațiile noastre, pe Robert Moldoveanu și pe Mattia Montini în atac, asta deși este apt de joc și va fi sigur pe bancă și Daniel Popa. 

  • Meciul poate fi urmărit şi în aplicaţia Digi Online. Afla cum poti vedea meciul pe telefon sau tableta cu Digi Online

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - V. Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru - Vînă, Ov. Popescu, Oaidă - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Antrenor: Bogdan Vintilă

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu - I. Filip, Mrzljak - Moura, Nistor, Moldoveanu - Montini
Antrenor: Dusan Uhrin jr

FCSB - Dinamo, 5 octombrie 2019, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

FCSB - Dinamo | Câți spectatori sunt așteptați

”Vom depăși 20.000 de bilete, dar cred că ne vom duce spre 30.000 de spectatori. Pot fi și surprize plăcute, adică să avem peste 30.000, dar si neplăcute să fie sub 20.000 de suporteri. Vom vedea cum se vor mai vinde biletele la case.

Dacă vor fi 25.000-30.000 de spectatori, atunci spectacolul va fi garantat”, a spus Răducan, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Oficialul roș-albaștrilor este convins că spectacolul din tribune va fi total, mai ales că mizează și pe un număr mare de susținători ai roș-albilor.

”Cei de la Dinamo nu se vor limita la cele 8.000 de bilete și cred că vor depăși și ei 10.000. Mereu au fost abili când au vrut să susțină echipa”, a adăugat Răducan.

Ionel Dănciulescu, omologul lui Narcis Răducan la marea rivală, este și el convins că peluza rezervată ”câinilor” va fi plină. ”S-au vândut deja peste 4.000 de bilete, dar sunt convins că toate cele 8.600 de tichete ce ne-au fost repartizate vor fi comercializate. Se va umple toată peluza”, a replicat și Dănciulescu, la Fotbal Club.

FCSB - Dinamo | Istvan Kovacs va arbitra. Întâlnire de gradul zero cu Florinel Coman, cel căruia i-a spus "Dispari!"

Istvan Kovacs va conduce derby-ul dintre FCSB - Dinamo. Decizia Comisiei Centrale a Arbitrului este una surprinzătoare, în contextul în care "centralul" din Carei a avut o reacție deplasată la adresa lui Florinel Coman în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Istvan Kovacs este alesul CCA pentru a conduce derby-ul FCSB - Dinamo, scrie Gazeta. Delegarea lui Kovacs este una surprinzătoare, în contextul în care Istvan Kovacs a avut o reacție deplasată la adresa lui Florinel Coman.

Astfel, în minutul 9 al meciului de pe Ion Oblemenco, la un duel între Florinel Coman și Kelic, jucătorul a cerut penalty, dar centralul partidei nici nu a vrut să audă și i-a transmis acestuia un mesaj incredibil: ”Dispari”.

FCSB - Dinamo | Fanii roș-albaștrilor luați peste picior de Ionel Dănciulescu! ”Sunt niște cetățeni!”

Dănciulescu consideră că suporterii de la Peluza Roș-Albastră (PRA), cei care susțin FCSB, nu pot fi numiți galerie. Mai degrabă simpli cetățeni.

”Ei nu au suporteri. Nu putem să vorbim despre FCSB că au suporteri. Ei au niște cetățeni. Pe cei de la Peluza Roș-Albastră nu poți să îi numești galerie. Galerie este cea a lui Dinamo și o să vedeți și sâmbătă, cum ați văzut la toate derby-urile.

Ei au mai încercat să transmită ceva, dar au încurcat ce au vrut să zică, au greșit mesajul. I-au mai încurcat băieții. Ei nu pot fi numiți galerie. Băieții sunt bine intenționați, dar nu poți să spui despre ei că sunt o galerie. Bravo lor că sunt acolo și încearcă să susțină echipa”, a spus Dănciulescu la Digi Sport Special.

FCSB - Dinamo | Răspunsul lui Dan Nistor pentru Helmut Duckadam. "Nu voi merge niciodată acolo"

Meciul FCSB – Dinamo încinge spiritele reprezentanților celor două grupări. După ce Helmut Duckadam a spus despre Dan Nistor că nu ar putea fi titular în echipa roș-albastră, mijlocașul dinamovist i-a dat replica.

"Nu am niciun mesaj pentru Helmut Duckadam, dar are dreptate. Eu nu o să pot să joc în primul 11 al FCSB-ului pentru că eu nu voi merge niciodată acolo", a fost răspunsul căpitanului "câinilor roșii".

FCSB - Dinamo | Gigi Becali , ofertă concretă pentru Dan Nistor

În urmă cu mai mult de un an, mai precis în luna august 2018, Dan Nistor a fost foarte aproape de a ajunge în curtea lui FCSB. Prima ofertă făcută de Gigi Becali pentru fotbalist și care a fost anunțată în exclusivitate de Digi Sport a fost de 500 de mii de euro, plus albanezul Qaka. Becali i-a promis și lui Nistor 100 de mii de euro la semnătură și un salariu de 15 mii de euro pe lună.

Ulterior, Gigi Becali a făcut o ultimă ofertă pentru Dan Nistor, în speranța că suma oferită îi va convinge pe oficialii din Ștefan cel Mare să îl cedeze. Finanțatorul celor de la FCSB a pus pe masă un milion de euro, fără a-l mai include în afacere și pe Qaka.

Dan Nistor a negat la vremea respectivă că ar fi negociat ceva cu Gigi Becali, mai ales că era jucător sub contract cu Dinamo. Fotbalistul avea contract până în această vară, dar și l-a prelungit pe încă un an.

FCSB - Dinamo | Dan Nistor se bucură că nașul său, Mihai Pintilii, nu joacă

Dan Nistor a vorbit și despre partida de sâmbătă, cu FCSB. "Mai sunt multe etape, nu contează atât de mult locurile din campionat, dar vreau să câștigăm. Cu Pintilii nu am vorbit și nu voi vorbi înainte de derby. Sunt bucuros că nu va juca. Sunt convins că nu va renunța la cariera sa de fotbalist.

Suntem mai uniți decât cei de la FCSB și avem un atuu pe care multe echipe nu îl au: suporterii. Am auzit că s-au vândut în jur de 8.500 de bilete. Nu vom merge la mormântul lui Cătălin Hîldan, înainte de meci pentru că noi vom sta în cantonament, dar va merge galeria", a mai spus Dan Nistor.

Etichete: dusan uhrin jr , bogdan vintila , fcsb - dinamo , fcsb-dinamo echipe probabile , preturi bilete fcsb-dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Jose Mourinho și-a ales favoritele pentru câștigarea EURO 2024: ”Ele sunt cele mai puternice echipe!”

Ziua Z s-a amânat! Când se rezolvă transferul lui Florinel Coman. Ce oferă qatarezii și ce vrea Gigi Becali

Fostul președinte al Rapidului, ”săgeți” către jucătorii din Giulești

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace