FCSB - Farul Constanța, în SuperLiga / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - Farul Constanța 1-1. Echipa ”Regelui” a smuls un punct în prelungiri! Penalty controversat acordat de Feșnic

articol scris de Digi Sport
05.02.2024, 22:00
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

FCSB și Farul Constanța au încheiat la egalitate meciul de pe Arena Națională, scor 1-1, în cadrul etapei a 24-a din SuperLigă.

Duelul dintre FCSB și Farul a putut fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB - Farul Constanța 1-1

După o primă repriză fără gol, Baba Alhassan a deschis scorul pe Arena Națională, în urma unui corner. A fost prima reușită a mijlocașului în tricoul FCSB. 

Farul Constanța a egalat după doar câteva minute prin Louis Munteanu, dar golul său a fost anulat de VAR. 

Tot VAR-ul a fost în centrul atenției în finalul meciului. Echipa lui Gică Hagi a egalat în prelungiri, prin Ionuț Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată Horațiu Feșnic, după consularea sistemului de arbitraj video.

  • În urma acestui rezultat, FCSB este în continuare lider în SuperLiga, cu 51 de puncte, la 9 distanța de rivalele CFR Cluj și Rapid. De partea cealaltă, Farul Constanța este pe locul 5, cu 37 de puncte. 

Duelul dintre FCSB și Farul are loc fix în ziua în care Gică Hagi, managerul tehnic al dobrogenilor, a împlinit 59 de ani. Rămâne de văzut dacă elevii săi îi vor face ”cadou” victoria în confruntarea cu ”roș-albaștrii”.

FCSB se află într-o formă excelentă în campionat. Jucătorii antrenați de Elias Charalambous (43 de ani) și Mihai Pintilii (39 de ani) au cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

De asemenea, cei de la Farul nu au mai pierdut în SuperLigă tot de cinci runde. Atât FCSB, cât și dobrogenii au început anul 2024 cu două victorii în campionat.

FCSB s-a impus în duelurile cu UTA Arad și Universitatea Craiova, scor 4-0 și 3-0, în timp ce Farul le-a învins pe Universitatea Craiova și FCU Craiova, scor 2-1 și 1-0.

La duelul de luni seara, FCSB nu îi va avea în lot pe Darius Olaru (25 de ani) și Andrea Compagno, primul fiind suspendat, în timp ce al doilea este pe picior de plecare de la echipă. Tudor Băluță va lipsi, de asemenea, de la Farul.

Înaintea meciului din runda a 24-a a sezonului regulat, cei de la FCSB se află pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, în timp ce Farul se află pe poziția a 5-a, cu 36 de puncte.

Clasament SuperLiga

Ce a spus antrenorul FCSB-ului înaintea confruntării cu Farul

”Nu ştiam că va fi ziua lui (n.r. Gică Hagi), dar îi urez de acum la mulţi ani, o legendă s-a născut. Sper să fie sănătos, zâmbitor, şi îi urez la mulţi ani. Nu e despre fotbal, îşi va sărbători ziua de naştere, cu siguranţă. Sper că nu va fi fericit pentru rezultat.

Toate meciurile sunt dificile, mai ales acesta, când întâlneşti campioana, care îl are antrenor pe cel mai mare jucător din istoria României. Suntem într-o formă bună, trebuie să arătăm asta, pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Elias Charalambous, la conferinața de presă premergătoare meciului.

Discursul lui Gică Hagi înainte de FCSB - Farul

”Credeam că mă întrebi şi pe mine de jucătorii care îmi lipsesc. Scuză-mă, şi nouă ne lipsesc jucători. E acelaşi lucru. Şi nouă ne lipseşte cel mai bun mijlocaş care a fost anul trecut şi voi nu pomeniţi.

Ok, dacă voi credeţi că Băluţă se înlocuieşte uşor, Artean se înlocuieşte uşor, Nedelcu care nu e titular… 3 jucători care au fost baza anul trecut şi ei nu joacă la mijloc. Scuzaţi-mă. Anul trecut am ieşit campioni… şi mie îmi lipsesc jucători, dar eu nu zic nimic.

Ce mă interesează pe mine cine lipseşte (n.r. la FCSB)? Mai ales când vorbim de aceste cluburi la care nu e unul, e celălalt, pentru că au un lot foarte bun. Lipseşte Olaru, l-au luat pe Baba Alhassan, care e jucător de Divizia A, care a demonstrat, e jucător foarte bun. O echipă nu stă într-un jucător, eu aşa cred!”, a spus Gică Hagi.

Etichete: gica hagi , elias charalambous , fcsb farul , video fcsb farul , clasament superliga , etapa 24 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Posibilii adversari ai Corvinului în preliminariile Europa League, după câștigarea Cupei României

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

Fiorentina i-a stabilit un preț uriaș lui Louis Munteanu: atacantul, dorit de Gigi Becali la FCSB

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

Citeşte şi

Video În lacrimi, Ianis Hagi a povestit dramele prin care a trecut încă din copilărie

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat