Florin Tănase în meciul FCSB - FC Botoșani / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - FC Botoșani 2-1. Moldovenii au condus, dar echipa lui Toni Petrea a dat două goluri în 4 minute și e din nou lider

articol scris de Digi Sport
18.04.2021, 22:55
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB a trecut cu emoții de FC Botoșani în prima etapă din play-off, scor 2-1, și e din nou lider. Moldovenii au înscris primii, dar echipa lui Toni Petrea a dat două goluri în 4 minute.

FCSB - FC Botoșani 2-1. Roș-albaștrii au întors scorul, cu două goluri în 4 minute

Meciul a început cu ocazia lui Oaidă, însă cei care au marcat au fost moldovenii, după ce Ashkovski a făcut o cursă de aproape 70 de metri și a deschis scorul. Până la pauză, Tănase a ratat și el o șansă mare, iar în debutul părții secunde tot el a tras în plasa laterală.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Apoi Perianu a șutat direct în brațele portarului, iar după două minute, șutul lui Vînă a nimerit în blocajul lui Șeroni. FCSB a egalat în minutul 66, după eurogolul lui Octavian Popescu, "a la Neymar", așa cum a recunoscut chiar el.

După 4 minute, portarul de la Botoșani i-a făcut un cadou lui Panțîru, care a stabilit scorul final, 2-1.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - FC Botoșani 2-1:


Știrea inițială:

Meciul dintre FCSB și FC Botoșani este programat astăzi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

UPDATE: Startul meciului e amânat 5 minute din cauza unor probleme tehnice legate de transmisia TV.

După eșecul din Supercupa României, în fața rivalei CFR Cluj, FCSB se concentrează acum pe campionat, principalul obiectiv al echipei patronate de Gigi Becali în acest sezon. Cu o victorie, FCSB își poate asigura primul loc și după prima rundă a play-off-ului.

De partea cealaltă, FC Botoșani și-a îndeplinit obiectivul stabilit de conducere pentru acest sezon: calificarea în play-off. Moldovenii sunt pe ultimul loc în play-off, iar cu o victorie pot urca pe locul patru, peste Sepsi.

LIVE VIDEO FCSB - FC Botoșani, ora 21:00, pe Digi Sport 1. Toni Petrea: ”Cam scurt timpul după meciul din Supercupă”

Anton Petrea spune că jucătorii FCSB-ului nu au avut mult timp la dispoziție pentru a pregăti partida cu FC Botoșani. După înfrângerea suferită în fața lui CFR Cluj în meciul pentru Supercupă, tehnicianul ”roș-albaștrilor” a încercat să le ridice moralul elevilor săi. Petrea speră ca măcar unul dintre jucătorii accidentați ai FCSB-ului să revină pentru partida cu Botoșani.

Cam scurt timpul după meciul din Supercupă. Sper ca jucătorii să nu resimtă această înfrângere. Am discutat și am încercat să le ridic moralul. Am făcut un joc bun. Am avut jucători tineri în formație. Doar neșansa la loviturile de departajare a făcut să nu câștigăm trofeul. Ne asteaptă prima etapă cu o echipă foarte bună, calificată cu emoții în playoff. O echipă preocupată de joc, de posesie. Trebuie să fim atenți și să încercăm să facem tot ce depinde de noi să câștigăm. Suntem în proces de recuperare cu toți jucătorii.

Sperăm să avem măcar unul dintre jucători la meciul de mâine. Vedem situația lor și la antrenamentul de azi. Pe viitor sper să revină toți cât mai repede. Avem un program greu, încărcat și avem nevoie de câți mai mulți jucători. Important este să ne concentrăm la ce avem de făcut atunci când intrăm pe teren. Că jucăm la Giurgiu sau în altă parte, eu cred că ar trebui să conteze mai puțin”, a declarat Anton Petrea la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Marius Croitoru: "Vom ataca în meciul cu FCSB, pentru că altceva nu avem ce face, dacă vrei să învingi, asta trebuie să faci"

Referitor la partida cu FCSB, din prima etapă a play-off-ului, Marius Croitoru a spus că şi-ar dori din tot sufletul să se repete rezultatul de 2-2 obţinut în sezonul trecut.

"Şi anul trecut am început cu FCSB, dar nu erau în poziţia de acum. Dar ca prim meci în play-off tot cu ei am jucat şi am făcut-o destul de bine. Mi-aş dori din tot sufletul să se repete rezultatul de anul trecut când a fost 2-2, dar nici ei nu mai sunt ce au fost anul trecut şi nici noi, din păcate, pentru că de la acel meci s-au pierdut anumiţi jucători şi erau cei mai buni pe poziţiile lor.

Vom ataca în meciul cu FCSB, pentru că altceva nu avem ce face, dacă vrei să învingi, asta trebuie să faci. Vom vedea, sincer, scopul nostru nu este să intrăm în play-off şi să ne apărăm, scopul nostru este să intrăm în play-off şi să jucăm fotbal. Ăsta este singurul obiectiv al nostru. Dar, indiferent de rezultat se vor găsi unul sau doi care să vorbească", a afirmat Croitoru.

Etichete: fc botosani , meciuri liga 1 , fcsb , fcsb fc botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Siyabonga Ngezana a spus ce muzică s-a ascultat la petrecerea de titlu a FCSB-ului: ”Le știu pe toate”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”