Partida dintre FCSB și FC Voluntari / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - FC Voluntari 1-1. Ilfovenii îi încurcă din nou pe roș-albaștri! Nemec a egalat în minutul 97

articol scris de Digi Sport
12.09.2022, 21:00
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Remiză spectaculoasă în etapa a zecea din Liga 1 între FCSB și FC Voluntari, scor 1-1. Roș-albaștrii au fost egalați în prelungiri de la 11 metri, după ce au rămas în zece jucători în urma eliminării lui Malcom Edjouma.

FCSB rămâne cu o singură victorie în acest sezon și ajunge la opt puncte, pe locul 13 în clasament. De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe locul 12, la un singur punct în fața roș-albaștrilor.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB - FC Voluntari 1-1. Ilfovenii îi încurcă din nou pe roș-albaștri! Nemec a egalat în minutul 97

Prima ocazie a partidei le-a aparținut ilfovenilor în minutul 7. Damașcan a șutat din unghi, însă Târnovanu a avut o intervenție bună și a respins.

Roș-albaștrii puteau deschide scorul în minutul 10, când Edjouma a trimis cu capul peste poarta apărată de Mihai Popa.

Ilfovenii au avut un gol anulat pentru ofsaid în minutul 16, când Matricardi a profitat de o greșeală a lui Dawa și l-a învins pe Târnovanu.

Compagno a avut o șansă bună de gol în minutul 27. Italianul a trimis cu capul la centrarea lui Cordea, însă mingea a lovit bara laterală. Compagno putea marca și câteva minute mai târziu cu un șut din întoarcere, însă Popa a reușit să pareze șutul.

Același Compagno a trimis periculos cu capul pe finalul primei reprize, însă portarul ilfovenilor a îndepărtat pericolul.

Ocaziile roș-albaștrilor au continuat și în repriza a doua, însă Mihai Popa a reușit de fiecare dată să neutralizeze atacurile elevilor lui Nicolae Dică.

David Miculescu a irosit o șansă bună de gol în minutul 58, când a șutat din exteriorul careului pe direcția lui Mihai Popa. Două minute mai târziu, Compagno a trimis cu capul peste poarta lui Popa.

Roș-albaștrii au deschis scorul în minutul 82, când Miculescu a ajuns la un balon respins de defensiva ilfovenilor și a trimis cu latul în poarta apărată de Popa.

Ilfovenii au reușit să egaleze în prelungiri, de la 11 metri, prin Adam Nemec, după ce tot el a fost faultat în careu de Radunovic.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - FC Voluntari 1-1

FCSB - FC Voluntari 1-1. Ilfovenii îi încurcă din nou pe roș-albaștri! Nemec a egalat în minutul 97

FCSB și FC Voluntari s-au întâlnit de 16 ori până acum în Liga 1. ”Roș-albaștrii” s-au impus de opt ori, ilfovenii de trei ori, în timp ce alte cinci confruntări s-au terminat la egalitate. În meciurile de pe teren propriu, FCSB a câștigat șase întâlniri cu FC Voluntari. 

Înaintea meciului din etapa a 10-a a Ligii 1, FCSB vine după înfrângerea de la Londra cu West Ham, scor 1-3, în grupele Conference League, în timp ce FC Voluntari a pierdut în etapa a noua pe teren propriu cu Rapid, scor 0-1. Gruparea ”roș-albastră” nu a evoluat etapa trecută, întrucât meciul cu cu CFR Cluj a fost amânat.

În clasamentul Ligii 1 situația se prezintă astfel: FCSB ocupă locul 13, cu șapte puncte din șapte meciuri disputate, în timp ce FC Voluntari se află pe locul 12, dar cu opt puncte din nouă partide jucate.

Clasament Liga 1

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Nicolae Dică, mesaj clar înaintea meciului cu Voluntari: "Trebuie să începem să câștigăm și în campionat"

La conferința de presă dinaintea jocului cu FC Voluntari, Nicolae Dică și-a avertizat elevii și a spus că duelul contra ilfovenilor va fi unul dificil. Totodată, antrenorul FCSB-ului a atras atenția asupra locului din clasament, 13, și le-a transmis jucătorilor săi că este timpul să lege rezultatele pozitive și în campionat.

”Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte. Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări.

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa.

Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare. Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

  • Două eșecuri, patru egaluri și o victorie are FCSB în primele șapte meciuri jucate în actualul sezon din Liga 1.

Imagini de la meciurile dintre FCSB și FC Voluntari

Galerie Foto

Etichete: nicolae dica , fcsb voluntari , etapa 10 liga 1 , nicoale dica fcsb , clasaemnt liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemții sunt cu un pas în finala Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Citeşte şi

Nu e FC Botoșani! Nicolae Dică a numit prima echipă care va retrograda din SuperLigă: ”Are toate șansele”

La pauză, ”Coman a țipat în vestiar și a intrat în toată lumea”. Ce s-a întâmplat după

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă