Antoche, Bogdan Rusu și Biceanu în meciul FCSB - Hermannstadt / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - Hermannstadt 2-2. Cu restanțe de 3 luni, nou-promovata a condus de două ori și rămâne neînvinsă în acest sezon

articol scris de Digi Sport
28.08.2022, 23:28
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Surpriza sezonului de până acum poate fi considerată Hermannstadt, care rămâne neînvinsă. Cu jucători neplătiți din luna mai, sibienii au condus de două ori pe terenul vicecampioanei FCSB și au plecat cu un punct, scor 2-2, în etapa a șaptea. Butean și Dawa au marcat eurogoluri.

FCSB - Hermannstadt 2-2. Nou-promovata a condus de două ori și rămâne neînvinsă în acest sezon

Meciul a început spectaculos, cu două ocazii ale gazdelor, dar portarul Muțiu a fost pe fază de fiecare dată. Sibienii nu s-au speriat și s-au așezat bine în teren, iar în minutul 19 au ratat două ocazii în aceeași fază.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 19. Totul a plecat de la o minge pierdută de Dawa, iar Butean a finalizat.

Portarul Muțiu a avut apoi un reflex foarte bun la lovitura de cap a lui Tamm, însă FCSB a egalat după un minut, prin Dawa, care s-a revanșat pentru greșeala de mai devreme și a înscris spectaculos.

FCSB - Hermannstadt 2-2. Sibienii au restanțe de 3 luni

Până la pauză, Hermannstadt a mai avut o ocazie, după o combinație de efect. În startul reprizei secunde, Boboc a respins în ultimul moment din fața lui Petrescu.

Echipa lui Măldărășanu a continuat să joace curajos și a preluat din nou conducerea, prin execuția superbă a lui Paraschiv. Gazdele nu și-au revenit din șoc, iar Hermannstadt a mai avut o ocazie.

Tamm a fost apoi aproape să înscrie la un corner, iar la poarta cealaltă, Buhăcianu a irosit și el două șanse. În prelungiri, Edjouma a egalat și FCSB - Hermannstadt s-a terminat 2-2.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Hermannstadt 2-2:


Știrea inițială:

  • FCSB - Hermannstadt se joacă de la 21:30 și poate fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

FCSB - Hermannstadt, Live Video, 21:30, Digi Sport 1. Gazdele pot lega două victorii pentru prima dată în această ediție de campionat

FCSB a pierdut deja un număr considerabil de puncte în lupta pentru titlu. Elevii lui Nicolae Dică au început noua ediție a campionatului cu 3 remize și o înfrângere. 

Prima victorie a venit abia în etapa a 5-a, contra celor de la Chindia, scor 3-2. Cu doar 6 puncte din 15 posibile, FCSB se clasează pe locul 13. 

În tabăra adversă lucrurile stau ceva mai bine. Hermannstadt este neînvinsă în Liga 1 și a strâns până acum 9 puncte, care au dus-o până pe poziția a șaptea în primul eșalon. Sibienii vin după o remiză albă cu Farul, scor 0-0

FCSB - Hermannstadt, Live Video, 21:30, Digi Sport 1. Nicolae Dică a pus presiune pe jucătorii săi

Chiar dacă FCSB este doar pe locul 13 în Liga 1 în acest moment, Nicolae Dică le-a reamintit jucătorilor că obiectivul echipei este unul singur: câștigarea titlului în acest sezon.

Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o nou-promovată care a început bine campionatul, i-am urmărit și în Liga 2, au rămas în mare cu jucătorii de atunci.

E o echipă care mie îmi place și trebuie să ne așteptăm la un joc foarte greu. Joacă un fotbal bun, a creat multe probleme adversarilor și a făcut și puncte în acest start de campionat.

Trebuie să fim conștienți că avem că obiectiv câștigarea campionatului. Acum, prioritatea noastră este campionatul. Pentru asta trebuie să muncim zilnic și să dăm totul", a declarat Dică la conferința de presă premergătoare meciului. 

Etichete: liga 1 etapa 7


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă