Partida dintre FCU Craiova - Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video FCU Craiova - Dinamo 2-1. Derby aprins în Bănie! ”Câinii” au avut o ratare imensă pe final

articol scris de Digi Sport
02.02.2024, 21:55
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Duelul dintre FCU Craiova și Dinamo s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 2-1, în etapa cu numărul 24 din SuperLiga.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova trece pe locul 10 în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce Dinamo este ”lanterna roșie”, cu doar 16 puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCU Craiova - Dinamo 2-1. ”Câinii Roșii” puteau egala pe final

FCU Craiova a irosit o șansă importantă de gol încă din minutul 2, când Blănuță a șutat din interiorul careului. Oltenii au deschis scorul în minutul 13,  prin Bahassa, cu o reușită superbă din afara careului.

”Câinii” au avut un gol anulat în minutul 37, al lui Gregorio, pentru un ofsaid la Abdallah.

Oltenii și-au dublat avantajul după pauză, în minutul 52, când Bauza a înscris un gol spectaculos cu călcâiul. Politic a redus din diferență în minutul 63, cu un șut de la distanță.

Gregorio a ratat din fața porții în minutul 70, iar Blănuță și-a trecut și el în cont în ratare un minut mai târziu.

În minutul 87, Blănuță a ratat o șansă uriașă în minutul 87, când a scăpat singur spre poartă, dar a șutat pe direcția lui Golubovic.

”Câinii” puteau restabili egalitatea în minutul 89, când Gregorio a șutat în bara laterală.

VIDEO Rezumatul partidei FCU Craiova - Dinamo 2-1


Înaintea meciului din această seară, FCU Craiova ocupă locul 11 în SuperLiga, în timp ce Dinamo este penultima. Partida va avea loc pe stadionul "Ion Oblemenco" și se așteaptă ca atmosfera să fie una de derby.

În meciul tur, FCU Craiova a trecut cu scorul de 1-0 de Dinamo, grație unui gol marcat de Baeten în minutul 61. Tot în acest sezon, cele două formații s-au mai întâlnit și în grupele Cupei României, iar rezultatul a fost unul de egalitate (1-1). 

”Nu sunt aici să frec menta”. Giovanni Costantino nu s-a ferit de cuvinte înainte de duelul cu Dinamo

Formația pregătită de italian a pierdut cele două meciuri jucate în 2024, 3-4 cu Rapid și 0-1 cu Farul, și este pe locul 11 în clasament, însă acesta nu se sperie de Dinamo. 

”Este un meci foarte important, jucăm împotriva unei echipe de tradiție. Așteptăm o partidă dificilă, avem cinci jucători importanți pentru noi și sper că o să fie foarte bine. Am jucat cu Farul și Rapid echipe foarte bune din SuperLiga. Nu este ușor cu Dinamo.

Cunosc istoria, știu că este un meci cu tradiție și în acest moment nu este cel mai important moment din istoria lui Dinamo. Mâine nu joacă tradiția, joacă FC U din acest moment și Dinamo din acest moment. Cunosc că meciurile cu Dinamo, CS U, Farul și Rapid sunt importante pentru președinte, club și suporteri.

Nu cunosc situația de la Dinamo, este importantă situația noastră.Eu nu vorbesc despre situația lui Dinamo, nu este echipa mea. Este posibil să recuperăm, avem obiectivul să câștigăm partidele cu Dinamo și Oțelul, dar nu este ușor. Ne așteptăm la victorie, așteptăm toți suporterii noștri.

Avem nevoie de mentalitate, identitate și să jucăm un fotbal frumos. Nu vorbesc de arbitrii, până acum am trei cartonașe galbene.

Cred că este respectul pentru România, pentru suporterii noștri și club. Nu sunt aici să frec menta, sunt aici pentru lucru. Este parte din respectul pentru România și pentru președinte”, a spus Giovanni Costantino.

Etichete: dinamo , superliga , fcu craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

Dan Petrescu, gata de primul transfer: atacantul de 850.000€ are drum liber către CFR Cluj!

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Mircea Lucescu s-a întors în țară și a spus tot! Cum l-au pus grecii să vadă finala: "Ne-au închis într-o cușcă!"

Citeşte şi

Dinamo - Csikszereda, LIVE VIDEO, 20:00, DGS 1. ”Câinii” joacă primul duel pentru ”supraviețuirea” în SuperLiga. ECHIPELE

Echipa etapei a 10-a din play-off-ul SuperLigii. Formația care are 5 jucători în ”primul 11” ideal

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”