Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Flavius Stoican a pus punctul pe ”i” după meciul cu Sepsi: ”Nu mă adie orice critică!”

articol scris de Digi Sport
01.03.2022, 20:39
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Dinamo a pierdut duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din etapa cu numărul 29 din Liga 1 cu scorul de 1-3.

În clasamentul din Liga 1, Dinamo se află pe locul 14, cu un total de 17 puncte, în timp ce Sepsi ocupă poziția a zecea, cu 36 de puncte.

Flavius Stoican a pus punctul pe ”i” după meciul cu Sepsi: ”Nu mă adie orice critică!”

La finalul meciului, Flavius Stoican, antrenorul de la Dinamo, a vorbit despre prestația elevilor săi de care s-a declarat mulțumit, chiar dacă spune că echipa a arătat ”destul de rău” în debutul partidei.

Suporterii i-au scandat demisia lui Flavius Stoican după meciul cu Sepsi, dar antrenorul spune că ia doar partea constructivă din criticile pe care le primește, pentru că misiunea sa este să salveze Dinamo de la retrogradare și nu se va opri până când nu va obține acest lucru.

Am început destul de rău jocul. În primele minute am făcut acea greșeală, am plecat de la 0-1, iar apoi am dominat cu situații, ocazii, am lovit bara de trei ori. Am intrat cu 1-1 la pauză. În a doua repriză am vrut să fac o modificare, să îl bag pe Cosmin Matei, dar chiar înainte de a intra în teren, a zis că încă îl ține și nu e 100%. Apoi, la fel cu Răuță. Riscam să îi pierdem pe o perioadă mai lungă.

A doua repriză a fost echilibrată. Am luat gol din corner, nu am avut foarte multe ocazii. A fost o luptă. Am încercat să revenim, dar pe final ne-au surprins pe contraatac și am primit și golul trei.

Trebuie să găsim soluții și cred că le vom găsi indiferent de situație. Chiar dacă azi am pierdut, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au încercat, au alergat, au fost momente foarte bune. Golurile au fost din cauza neatenției. Am tratat fazele superficial și a fost greu. Se vede când nu îl avem pe Ivanovski în față, pe Jovanovic în linia de fund, Matei, Răuță, acum și Patriche. Sper să se refacă mai repede decât arată probleele lor medicale.

Filip a făcut o partidă bună, a avut momente bune, a urcat în atac, a deposedat. Poate și mai mult. E primul său meci din acest an și vreau să crească de la meci la meci. Nu e ușor pentru el, dar sunt mulțumit de ce am văzut la Steliano.

Vreau să rămânem echilibrați. Cosmin Matei a zis că, dacă e nevoie, joacă și într-un picior. Trebuie să rămânem echilibrați. Campionatul începe în play-out pentru noi. Trebuie să găsim soluții și la meciul cu CFR Cluj.

Fiecare dintre ei își dorește enorm. Știu cum se antrenează, cât își doresc, suntem o echipă iubită. Presiunea este pe umerii lor. Ei vor salva Dinamo, alături de noi, staff-ul, plus galeria. Sunt încrezător.

Suporterii sunt dezamăgiți. Începusem să avem rezultate pozitive, dar meciul cu Rapid a lăsat urme adânci. Am încercat să îi odihnesc pe jucătorii tineri. Am luat goluri prea ușor, după o primă repriză bună.

Liniște ai atunci când ai rezultate. Până atunci trebuie să rămâi conectat, nu trebuie să te doboare o vorbă, un reproș, o discuție. Știu în continuare de ce am venit la această echipă. Am venit să ajut la salvarea clubului și nu mă adie orice critică. Iau ce e bun și le transmit asta și jucătorilor.

Clar nu este ceva normal (n.red. retragerea celor de la Gaz Metan Mediaș din Liga 1), dar părerea mea nu mai contează”, a declarat Flavius Stoican la finalul meciului cu Sepsi.

VIDEO Rezumatul partidei Dinamo - Sepsi 1-3

Etichete: liga 1 , dinamo , sepsi , flavius stoican


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Exclusiv Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”

Un fost mare atacant de la Dinamo, îngrijorat de situația de la echipă. ”E tragic”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină