Flavius Stoican / Foto: Captură Digi Sport

Video Flavius Stoican, categoric după remiza cu Hermannstadt: ”Noi nu vrem doar play-out-ul!” Ce a spus despre plecarea lui Pap

articol scris de Digi Sport
01.04.2023, 19:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Partida dintre Hermannstadt și FC Botoșani s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a doua din play-out-ul SuperLigii.

La finalul meciului de la Sibiu, Flavius Stoican a mărturisit că este pe deplin mulțumit de prestația echipei, mai ales de felul în care jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut diferența.

Flavius Stoican: ”Dorința mea nu este să câștigăm play-out-ul, vrem mult mai sus!”

Antrenorul a vorbit și despre obiectivul său de pe banca moldovenilor, mai ales că acesta și-a prelungit recent contractul cu FC Botoșani. Stoican a explicat că nici el, nici finanțatorul Valeriu Iftime nu sunt mulțumiți cu câștigarea play-out-ului și au aspirații mărețe pentru următorul sezon.

Că am egalat în ultimele minute putem spune că suntem mulțumiți, dar, ca joc, era o mare nedreptate dacă eram învinși. O prima repriză anostă, fără ocazii de gol, mai mult un fotbal tacticizat, dar în repriza a doua cred că am avut inițiativă și pe fondul inițiativei noastre am primit un gol.

Bine că nu am cedat. Important este că cei care au intrat de pe bancă și-au făcut simțită prezența, iar acest lucru este îmbucurător. Putea să marcheze oricare, nu vreau să îmi aduc laude că l-am băgat pe Cioiu și a marcat.

De fiecare dată le-am spus că nu este importantă cantitatea minutelor, ci calitatea lor. Cioiu a jucat șapte minute și și-a făcut simțită prezența. E important să îi văd că își dau sufletul.

Obiectivul meu, din discuțiile cu domnul Valeriu, noi nu vrem doar play-out-ul, vrem mult mai sus. Până la urmă, ce facem dacă suntem pe primul loc în play-out? Suntem foarte atenți la ceea ce urmează. Dacă m-ați întrebat de dorință, nu este să câștigăm play-out-ul, vrem mult mai sus, dacă se poate. Dacă nu se poate, nu se poate.

Întrebați-l pe dumnealui. Nu a fost niciun fel de presiune, probabil omul este mulțumit de ceea ce vede că lucrăm la antrenamente. Cu siguranță, te țin rezultatele, dar pot să vă spun că nu am avut presiune, au fost doar stări de spirit, entuziasm sau, în anumite momente, nu.

Am întâlnit o echipă care a pus probleme multor echipe pe teren propriu. Azi am jucat de la egal la egal, cu multe momente în care am avut inițiativa. Atunci, de ce să nu sperăm la lucruri mărețe? Dar să nu ne îmbătăm cu apă rece. Avem un meci foarte greu cu FC Argeș. Ne revenim, avem un drum lung până acasă, apoi refacere, iar de poimâine tot focusul este pe acel meci”, a spus Flavius Stoican la finalul partidei.

Flavius Stoican a negat că Eduard Pap s-a înțeles cu Gyor

Mai mult, antrenorul moldovenilor a vorbit și despre zvonurile apărute în legătură cu portarul Eduard Pap, conform cărora acesta urmează să semneze cu Gyor.

Nu este adevărat că Pap s-a înțeles cu Gyor, cel puțin din discuțiile mele cu el. Sigur, este interes din partea echipei din Ungaria, dar nu a semnat. Este un jucător la care eu țin foarte mult, pentru că este, pe lângă un fotbalist foarte bun, și un caracter deosebit”, a mai spus antrenorul.

VIDEO Rezumatul partidei Hermannstadt - FC Botoșani 1-1

Etichete: fc botosani , flavius stoican , eduard pap , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Al treilea antrenor care i-a spus ”NU” lui Bayern! A refuzat și rămâne la actuala echipă

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Citeşte şi

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Dorinel Munteanu a explicat cum a reușit FCSB să câștige titlul în SuperLiga

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură