Florin Prunea / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Florin Prunea, discurs dur după FCSB - Botoșani: ”Șmecheresc! Eu nu pot fi păcălit”. Replica venită imediat

articol scris de Digi Sport
26.02.2024, 23:16
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

FCSB s-a impus pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani cu scorul de 3-2, în etapa cu numărul 27 din SuperLiga României.

Chiar dacă au întâlnit ”lanterna roșie” a clasamentului, meciul nu a fost deloc simplu pentru roș-albaștri, care au suferit pe final.

Florin Prunea, revoltat de arbitrajul lui Cătălin Buși de la FCSB - FC Botoșani

Centralul Cătălin Ion Buși le-a arătat roș-albaștrilor două cartonașe roșii, pentru Nana Antwi (minutul 15) și pentru Darius Olaru (minutul 86), dar nici moldovenii nu au scăpat de eliminare. Kaprof a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 56.

Pe lângă cele trei cartonașe roșii, centralul a mai arătat și șapte cartonașe galbene, două pentru roș-albaștrii și cinci pentru formația din Moldova.

Florin Prunea consideră că arbitrajul lui Cătălin Ion Buși a fost favorabil FCSB-ului și a criticat dur prestația arbitrului, pe care a catalogat-o drept ”șmecherească”.

Pe mine nu poate să mă păcălească (n.r. Cătălin Buși). În primul rând, sunt două decizii greșite, aici e minus un punct. După ce a dat roșu, s-a înclinat terenul uite așa într-o parte. Eu nu pot fi păcălit.

Mie mi-a lăsat impresia, și nu mă păcălesc la lucrurile astea, că era chestie de secunde până urma să facă și dincolo o eliminare. Arbitrajul a fost unul șmecheresc. În fața băncii de rezerve a lui Bogdan Andone, a fost un fault, de era să intre în teren.

Arbitrul de centru ia aceste decizii nu conform regulamentului și sunt luate într-o singură direcție, plus alea două cartonașe galbene care nu au fost, păi ce să fac mai mult de atât?

La semnalizarea VAR (n.r. l-a eliminat pe Nana Antwi în minutul 18)! Aici (n.r. la faultul lui Darius Olaru), tot la semnalizarea VAR, dacă nu era VAR, vă spun eu, nici pe vremea lui Ceaușescu nu era așa ceva. Dacă nu VAR, erau două la FCSB și alte două galbene degeaba. Păi ce vrei să facă un arbitru mai mult să te împingă de la spate?

După l-am văzut pe Gigi că spune ’dom-le, ăsta e băiat bun!’, păi normal că e băiat bun dacă te împinge de la spate, cum să nu fie băiat bun? Sunt două decizii majore pe care le-a răsucit VAR-ul și alte două cartonașe galbene care nu au fost”, a spus vehement Florin Prunea, la emisiunea Digi Sport Special.

Marius Avram: ”Buși a dat senzația că a cedat presiunii puse de echipa gazdă!”

Marius Avram, prezent și el în emisiunea moderată de Vali Moraru, i-a răspuns fostului oficial al lui Dinamo. Deși consideră că argumentele lui Florin Prunea sunt valide, iar Cătălin Buși a luat câteva decizii greșite, Marius Avram susține că centralul nu a făcut acest lucru în mod intenționat, ci din cauză că nu a gestionat cum trebuie presiunea pusă asupra sa după eliminarea lui Nana Antwi.

Chiar de când a dat cartonașul roșu din minutul 18, am anticipat că va urma o mare presiune asupra lui din partea echipei adverse. Cam așa fac fotbaliștii în teren de obicei, când elimini repede de la una dintre echipe, mai ales de la echipa gazdă, care pune presiune maximă, vor fi pe tine ca să echilibrezi într-un fel balanța.

Spuneam că el de atunci ar fi trebuit să fie foarte ferm. Personalitatea lui nu e de așa natură, el e mai lent, mai băiat bun, mă feresc să spun mai moale, deși poate ăsta ar fi termenul, el ar fi trebuit să fie mai cu vână în acele momente, să se impună repede în două-trei decizii și, din păcate, el a dat senzația că a cedat la această presiune pusă de echipa gazdă, care a rămas cu un om în minus.

Asta nu duce către ideea de șmecherește, ci duce mai mult către ideea de personalitate nu suficient de puternică”, a răspuns Avram.

Discuția a continuat, iar Florin Prunea a spus clar și răspicat că fapul că centralul nu a făcut față presiunii nu reprezintă o scuză pentru prestația care, în opinia fostului mare portar al echipei naționale, a lăsat de dorit.

O personalitate nu suficient de puternică mă duce în Divizia B. Botoșani e pe ultimul loc, nu te joci cu soarta oamenilor. Să iei toate deciziile în favoarea unei singure echipe, nu e normal, eu la asta mă refer”, a completat Florin Prunea.

Etichete: gigi becali , marius avram , fc botosani , florin prunea , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul

Video Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL

"Coșmar! Nu putea fi mai rău pentru Simona Halep!" Presa din SUA, reacție tranșantă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat lovitura la meciul cu CFR Cluj. Câți bani a câștigat

Jucătorul de la FCSB poreclit "Matrix de România" în presa din străinătate

Presa spaniolă, înainte de Real Madrid - Alaves: Ianis Hagi titular!

Foto ”Hai să vă spun care a fost faza”. Iubita unui internațional român a mers la meci ”pe alt stadion”

Citeşte şi

Gigi Becali s-a săturat și-l va suna pe Louis Munteanu. ”Bă, ce vrei? Unde vrei să joci?”

Foto Surpriză la antrenamentul ”Generației de Aur”: artista care s-a pregătit alături de Gică Popescu & Co

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”