Gigi Becali își continuă strategia de transferuri la FCSB

Exclusiv ”Foarte greu a fost convins să semneze cu FCSB!” Pariul lui Gigi Becali pentru 2020

26.07.2019, 11:24
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Alashkert - FCSB 0-3 | Gigi Becali (61 de ani) nu se abate de la strategia sa, aceea de a aduce la FCSB cei mai buni tineri fotbaliști. Așa se face că finanțatorul roș-albaștrilor l-a ”semnat” și pe Adrian Șut (20 de ani), actualmente la Academica Clinceni.

Mijlocașul nou-promovatei a parafat noul contract, dar a rămas să evolueze până la finalul sezonului tot sub comanda lui Ilie Poenaru.

Alexandru Boc, un apropiat al celor de la FCSB, dar și al grupării din Clinceni, a dezvăluit că Șut nu face parte din categoria jucătorilor care ar semna cu FCSB și cu ochii închiși. ”Adrian Șut e de la mine, de la Bihor, eu l-am adus. A jucat la Marin Condescu (n.r. - la Pandurii Târgu Jiu), după ecare eu l-am propus la Clinceni.

E un băiat foarte serios, muncitor, dar și talentat. E jucătorul FCSB, a semnat, dar a fost lăsat sub formă de împrumut acest sezon la Clinceni”, a spus Boc, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Fostul mare fotbalist a spus că Șut a parafat înțelegerea cu roș-albaștrii după ce a fost asigurat că va avea șansa lui de a prinde primul 11 la FCSB. ”Foarte greu a fost convins să semneze! Pentru că se gândea că o să-l ia acum FCSB și n-o să mai joace când va ajunge acolo. Până la urmă s-au înțeles”, a mai spus Boc, la Digi Sport, după care a continuat: ”Toti se gândesc la fel. Mă duc la FCSB, e nume, dar dacă eu nu joc, ce fac?”.

Pariul lui Gigi Becali pentru 2020. ”Doar tineri iau, dacă vreau să fac bani din fotbal”

Produs al lui ASA Târgu Mureş, Şut a devenit titular indiscutabil în liga secundă şi a dovedit că e extrem de cerebral, în ciuda faptului că e încă un adolescent. Face bine ambele faze, exact ce îşi doreşte patronul vicecampioanei.

"L-am luat pe Şut, gata. Doar tineri iau, dacă vreau să fac bani din fotbal", a confirmat Becali, la Digi Sport.

Mijlocaşul va rămâne şi în acest an la Clinceni, pentru a evolua constant şi a aduna meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc.

Adrian Şut a debutat cu gol în acest sezon din Liga 1, marcând în prima rundă, pe noul Ion Omblemenco, din Craiova, în disputa câştigată dramatic de olteni, scor 3-2. 

Şut ar fi venit din iarnă dacă rămânea Dică

În ultimul an, oficialii roş-albaştrilor l-au urmărit atent pe Şut, iar cei de la Clinceni erau convinşi încă din iarnă că mutarea se va face. Asta pentru că, după ce au primit acceptul echipei care a jucat anul trecut în Liga a 2-a să negocieze cu jucătorul, cele două părţi par să se fi pus deja de acord.

"L-au monitorizat la meciuri. 90-95% va merge acolo! Îl plac foarte mult, a şi negociat cu ei, în zilele următoare stabilesc ultimele detalii legate de contract şi probabil va merge la FCSB", spunea Budeanu, vicepreședintele Clinceniului, în iarna trecută.

Nicolae Dică fusese cel care a insistat pentru Şut, însă Teja, cel care i-a luat locul sezonul trecut, nu a considerat prioritară această mutare. Odată Teja îndepărtat, Bogdan Andone şi-a dat ok-ul pentru Şut, considerându-l un fotbalist interesant, de mare perspectivă.

Dacă din punct de vedere al calităţilor e încă prematur să ne pronunţăm în privinţa lui Şut, numele său cu siguranţă că a stârnit deja interesul. De altfel, de curând mijlocaşul a glumit pe această temă.

”Toată lumea face glume pe seama numelui meu. Nu ştiu dacă mă strigă pe mine sau spun cuiva să tragă la poartă...”, spunea Şut.

De notat că între Clinceni şi FCSB relaţiile sunt excelente, vicecampioana trimiţând în ultimul timp acolo mai mulţi fotbalişti sub formă de împrumut.

225.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , adrian Șut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă