Ionuț Larie, la meciul FCSB - Farul / Foto: Sport Pictures

Fostul atacant de la CFR Cluj și FCSB a reacționat, după ce a văzut penalty-ul executat de Larie pe Arena Națională

articol scris de Digi Sport
07.02.2024, 17:22
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Ionuț Larie (37 de ani), căpitanul celor de la Farul, a înscris golul de 1-1 în partida cu FCSB, din cadrul etapei a 24-a a SuperLigii.

Ionuț Larie a înscris de la 11 metri, în minutul 90+4, după un penalty obținut de Mihai Popescu la un duel cu Joyskim Dawa.

Gregory Tade a reacționat, după penalty-ul executat de Ionuț Larie în partida cu FCSB

Ionuț Larie a înscris în meciul cu FCSB, de la punctul cu var, după ce a șutat în colțul din dreapta apărat de Ștefan Târnovanu.

Cei de la Farul au evidențiat reușita lui Ionuț Larie prin intermediul rețelelor sociale: ”Ionuț Larie, căpitanul care nu ratează de la 11 metri”, a transmis Farul, pe Instagram.

Gregory Tade (37 de ani), fostul atacant de la CFR Cluj și FCSB a văzut reușita din penalty a lui Ionuț Larie și a reacționat la postarea celor de la Farul.

E pentru că se uita la mine cum executam penalty-urile când eram la CFR Cluj. Bravo, frate!”, a scris Gregory Tade în secțiunea de comentarii.

Dacă mă uitam mai atent, o loveam mai bine, nu ca pe aceasta”, a reacționat și Ionuț Larie.

Nu contează cum dai cu piciorul, ceea ce contează este să intre. Și ai făcut-o. Bravo”, a închis Gregory Tade dialogul cu Ionuț Larie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farul Constanța (@farulconstanta)

Gregory Tade și Ionuț Larie au fost colegi la CFR Cluj în sezonul 2014/2015, după care francezul a făcut trecerea la FCSB.

VIDEO Rezumat FCSB - Farul 1-1

Transformarea fizică prin care a trecut Gregory Tade, după retragerea din fotbal

Galerie Foto

În vara anului 2013, Gregory Tade (37 de ani) ajungea în fotbalul românesc și era transferat de CFR Cluj, de la scoțienii de la St. Johnstone.

După doi ani petrecuți în Gruia, acolo unde a reușit să fie unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, Tade a ajuns la FCSB pentru 500.000 de euro, însă atacantul francez a rezistat un singur an la gruparea ”roș-albastră” și a fost cedat în Qatar, liber de contract.

În luna noiembrie a anului 2018 a sosit la Dinamo, însă Gregory Tade a decis să se retragă după doar două luni din momentul transferului în Ștefan cel Mare.

Apoi, fotbalistul a revenit pe teren, în 2021, la gruparea Clyde FC, iar în vara anului trecut a semnat Cumbernauld CFC, din eșalonul al cincilea scoțian.

După un sezon petrecut la cei de la Cumbernauld, Gregory Tade și-a anunțat retragerea din fotbal pentru a doua oară.

După ce a renunțat la fotbal, Gregory Tade a ”luat” câteva kilograme în plus. Ulterior, acesta a decis să urmeze un program de slăbire de 21 de zile.

După ce a urmat programul cu rigurozitate, rezultatele sunt semnificative, după cum Gregory Tade a dezvăluit pe rețelele sociale.

Hei, asta e! Concentrarea de 21 de zile s-a terminat, sunt 21 de zile între cele 2 poze, multe antrenamente, dimineața devreme, multe greutăți”, a transmis Gregory Tade, pe Instagram.

Cifrele lui Gregory Tade în fotbalul românesc

  • La CFR Cluj - 57 de meciuri, 23 de goluri
  • La FCSB - 37 de meciuri, 7 goluri
  • La Dinamo - 0 meciuri oficiale (a fost accidentat)

Ce spunea Tade după plecarea de la FCSB

În vara anului 2016, Tade spunea că nu a avut prea multe oportunități să-și arate adevărata valoare, dar nu regretă alegerea făcută. Francezul a venit la FCSB din postura de golgheter al României, dar nu a reușit să se impună în echipa antrenată pe atunci de Mirel Rădoi.

”A fost puţin greu, să fiu sincer. Simt că nu mi-au dat multe şanse, pentru că am venit nepregătit şi mare parte din vina pentru ratarea calificării în Liga Campionilor şi în Europa League mi s-au atribuit.

Înaintea celei de-a două părţi a sezonului nu am avut ocazia să mă pregătesc cu echipa, aşa că a fost puţin greu pentru mine, dar nu regret nimic, pentru că am cunoscut oameni de treabă acolo, coechipieri pe cinste, dar, per total, sunt puţin dezamăgit.

Pentru că eu consider că anul ar fi trebuit să fie mai bun. Nu am câştigat titlul, am pierdut semifinala Cupei şi nu am putut juca finala Cupei Ligii, unde am contribuit puţin”, spunea Tade, pentru Digi Sport.

Etichete: gregory tade , ionut larie , fcsb farul , etapa 24 superliga , gol ionut larie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Foto A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"

Exclusiv Adio, Qatar? Varianta prezentată în direct despre transferul lui Florinel Coman: "E ceva la mijloc!"

Greșești și plătești! Ce riscă tușierul care a arătat ofsaid la golul marcat de Bayern în minutul 90+13

Ce nebunie! Leverkusen a egalat în minutul 90+7 și a stabilit un record absolut de invincibilitate

Citeşte şi

Foto Imagini rare cu Gică Popescu și fiica sa! Unde au fost surprinși Maria și tatăl său

Exclusiv Gigi Becali vrea să-l ajute pe nașul Gheorghe Hagi să câștige locul doi. Ce ”ordin” a dat patronul FCSB-ului

PEROZAlina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Bogdan Lobonț, ofertat de echipa care e la un singur pas de cupele europene! Clubul a confirmat: „Vă spun în premieră” citeşte ştirea pe Prosport.ro

EXCLUSIV. De ce Mircea Lucescu a refuzat implicarea la o echipă românească. Clubul din Turcia este prima variantă dar și grecii îl caută citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale