Jucătorii FCSB-ului în perioada de pregătire / Foto: Facebook @FCSB

Fotbalistul de la FCSB care e așteptat să facă diferența în noul sezon: ”Și nea Gigi cât să mai aibă răbdare?”

articol scris de Digi Sport
05.07.2022, 12:24
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

FCSB a pierdut titlul în sezonul 2021/2022, dar speră să oprească dominația rivalilor de la CFR Cluj în ediția următoare a Superligii.

Jucătorul care ar putea străluci la FCSB în noul sezon ar putea fi Florinel Coman (24 de ani), fotbalist ieșit din formă sezonul trecut din cauza accidentărilor de care a avut parte. Acesta trage din greu acum în perioada de pregătire pentru a-i demonstra lui Gigi Becali (64 de ani) că își merită locul în primul 11.

Bănel Nicoliță, convins de calitățile lui Florinel Coman: ”L-am lăudat peste tot”

Bănel Nicoliță (37 de ani), fost jucător la FCSB, este de părere că Florinel Coman ar putea face diferența în noul sezon, dacă va ști cum să lase în trecut perioada mai puțin bună prin care a trecut.

”Vine de la domnul Hagi, de la Academie şi a fost obişnuit cu presiunea! E un copil foarte bun, i-a fost greu să treacă peste o accidentare de la care a suferit atât, nu a fost pregătit moral, fizic să îşi revină.

Dacă îşi va reveni, cu siguranţă va deveni un jucător nu bun, foarte bun şi pentru echipa naţională. Eu l-am lăudat peste tot şi mizez tot timpul pe el că poate să facă diferenţa oriunde ar merge. Dar îi trebuie muncă şi seriozitate, că şi nea Gigi cât să mai aibă răbdare?”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit AS.ro.

Florinel Coman, primul gol după aproape un an la FCSB! Când marcase ultima dată

Considerat la un moment dat de către Gigi Becali drept principalul produs de export al clubului său, Coman a traversat momente grele, însă acum pare că este gata de un nou început. 

Fotbalistul trage tare la antrenamentele FCSB-ului, iar acest lucru se vede și pe teren, acolo unde a înscris primul său gol după aproape un an, în amicalul cu Zimbru Chișinău. Ultima reușită a lui "Mbappe de România" a fost în luna august a anului 2021, atunci când fotbalistul puncta împotriva celor de la Șahtior Karagandy, în partida tur din preliminariile Conference League.

În Liga 1, ultimul gol al lui Florinel Coman datează din decembrie 2020, atunci când atacantul puncta în duelul cu UTA Arad, încheiat cu scorul de 3-0 pentru elevii lui Toni Petrea.

Gigi Becali a stabilit primul 11 al celor de la FCSB

ÎN EXCLUSIVITATE pentru digisport.ro, Gigi Becali a anunțat că este posibil ca vicecampioana României să mai facă un transfer.

Patronul roș-albaștrilor a stabilit deja primul 11 pentru sezonul viitor, în același sistem, 4-3-3.

"Șut sau Edjouma la închidere, Tavi Popescu și Olaru interi. Cordea, Tănase și Coman în față", a declarat Gigi Becali, ÎN EXCLUSIVITATE pentru digisport.ro.

Cum va arăta FCSB în sezonul viitor: Târnovanu - Ov. Popescu, Bouhenna, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Tănase, Fl. Coman

Etichete: banel nicolita , florinel coman , titlu fcsb , jucator fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 1-0, ACUM, la Digi Sport 1. Giuleștenii au deschis scorul rapid

Video Primul meci ca titular, prima gafă pentru Andrei Vlad! Marcatorul a cerut schimbare imediat după gol

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Citeşte şi

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

Florinel Coman și Darius Olaru, performanță impresionantă în tricoul FCSB

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian