Roger (numărul 8) / Foto: Sport Pictures

Fotbalistul exclus de CFR Cluj dă în judecată clubul! Cere o avere și vrea să fie declarat liber. Reacția ardelenilor

articol scris de Digi Sport
02.02.2023, 23:42
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Odată cu transferul lui Ermal Krasniqi (24 de ani), cei de la CFR Cluj l-au anunțat pe brazilianul Roger (26 de ani), unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Dan Petrescu (55 de ani) în prima parte a sezonului, că nu mai face parte de pe lista jucătorilor eligibili în Liga 1.

Astfel, Roger, care este concurent pe post cu internaționalul kosovar Ermal Krasniqi, ar mai putea evolua doar în Cupa României și Conference League. Situația nu a fost deloc pe placul jucătorului, iar acesta a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA. Brazilianul cere să fie declarat jucător liber și să primească salariul pentru tot restul contractului.

  • 33 de meciuri și 5 pase decisive sunt cifrele lui Roger în acest sezon la CFR Cluj.
  • 600 de mii de euro este cota de piață a lui Roger, potrivit Transfermarkt.

Roger a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA: ”A fost prost sfătuit”

Înțelegerea lui Roger cu CFR Cluj se încheie în vara anului 2025 și, dacă va câștiga procesul, campioana va fi nevoită să-i plătească aproximativ 500.000 de euro, informează GSP.ro. Reacția clubului din Gruia a venit imediat, prin vocea președintelui Cristi Balaj.

Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a transmis Balaj, pentru as.ro.

CFR Cluj vrea să-i cedeze pe Roger și Bălgrădean în schimbul lui Otele

Philip Otele (23 de ani) s-a înțeles deja cu CFR Cluj pentru un transfer în vară, însă campioana ar vrea să-l aibă în lot pe atacantul nigerian încă din această perioadă de mercato și a pus la cale un plan în acest sens.

Dacă în primă instanță propunerea grupării din Gruia de a-l da la schimb pe Roger pentru Otele a fost refuzată de UTA Arad, ”Bătrâna Doamnă” cerând și o sumă de bani în plus, CFR Cluj a revenit cu o nouă ofertă.

Campioana României le-a propus celor de la UTA doi jucători pentru a-l lăsa pe Otele încă din această iarnă în Gruia: Roger și Cristi Bălgrădean (34 de ani), ajuns a treia variantă de portar la CFR Cluj, după Simone Scuffet (26 de ani) și Răzvan Sava (20 de ani), informează newsar.ro.

Etichete: cristi balaj , roger , proces roger


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mesajul postat de FCSB în ziua în care se împlinesc 38 de ani de când Steaua a câștigat CCE! Marius Lăcătuș a reacționat

Ce a spus Dan Șucu, după ce a fost întrebat despre întâlnirea decisivă cu Mircea Lucescu și cu George Copos

Foto De la trotinetă, la un bolid de 200.000 de euro. David Popovici, proprietarul unei mașini ”feroce”

Cum arată echipa etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii + Antrenorul rundei

Citeşte şi

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

”Niculae și Angelescu nu și-au făcut treaba”. Șucu, sfătuit de Marian Iancu: ”Aș face urgent aceste oferte”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”