Banca celor de la FCSB / Foto: Profimedia

Fotbalistul recomandat de Florin Tănase la FCSB nu l-a convins pe Gigi Becali și pleacă de la echipă

articol scris de Digi Sport
26.05.2023, 10:45
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat până acum despărțirea de șapte fotbaliști, la doar câteva zile după ce FCSB a ratat un nou titlu de campioană în România.

Boban Nikolov, una dintre "victimele" lui Gigi Becali

Sosit în toamna anului trecut la FCSB, Boban Nikolov (28 de ani) a evoluat extrem de puțin și va fi fost pus pe liber de Gigi Becali la finalul sezonului. Adus la recomandarea lui Florin Tănase, mijlocașul nord-macedonean nu a reușit să-l impresioneze pe patron și s-a numărat printre primii jucători anunțați că vor trebui să-și caute echipă din această vară.

Traiectoria lui Nikolov este una descendentă, dacă ar fi să ținem cont că înaintea transferului la FCSB evolua în grupele Champions League cu Sheriff Tiraspol. 

"Boban Nikolov e un jucător cu o calitate foarte bună. În primul rând, e un prieten și un băiat care îți ține grupul extraordinar. Un jucător de echipă. Că nu joacă? Dar poate să joace toți? Să o luăm logic. Poate să joace în fața lui Șut la ora actuală?

Gândește-te că mai e și Ovidiu Popescu care să joace pe acea poziție, mai e și Oaidă. E foarte greu să joci. Și eu mi-aș dori să joace Nikolov sau Ovidiu Popescu, dar dacă formezi un grup bun trebuie să-l lași. Grupul trebuie lăsat", spunea Mihai Pintilii, în luna martie, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

  • 12 meciuri a evoluat Nikolov în actualul sezon pentru FCSB
  • 500 de mii de euro este cota de piață a lui Boban Nikolov, potrivit Transfermarkt.
  • 49 de selecții și 4 goluri a adunat mijlocașul la naționala țării sale.

Ce spunea Nikolov în momentul transferului la FCSB! Cum vedea relația cu Gigi Becali

La primul său interviu din postura de jucător al FCSB-ului, Nikolov a părut foarte relaxat și spunea că nu se sperie de presiunea pusă de Gigi Becali. Totodată, mijlocașul a dezvăluia în cât timp poate debuta, dar și cât au durat negocierile cu patronul roș-albaștrilor.

"Cred că mă știti deja de când jucam aici, în țară. Sunt foarte fericit și bucuros că m-a căutat FCSB și că m-am reîntors în România. Sper să mă acomodez repede și să dau drumul la treabă. (n.r. despre colaborarea cu Nicolae Dică) Mă bucur pentru el, știam că o sa ajungă antrenor. Când eram eu la Viitorul, el era deja o legendă și îmi făcea plăcere să joc cu el.

(n.r. despre transferul la FCSB) S-a făcut repede. Eu știu ce înseamnă Steaua (n.r. FCSB) în România. Aveam câteva oferte din țări precum China, dar eu vreau să rămân în Europa. Cred că ne-am înțeles în doua zile. Am făcut vizita medicală și am semnat. Mie îmi place presiunea, am expriență, știu unde am venit. Dacă merit îmi prelungește contractul, dacă nu, asta este.

(n.r. când poate debuta) Sper ca după pauza competițională să intru. Vreau să stau cu echipa și să intru cât mai repede. (n.r. despre Gigi Becali) E clubul lui, are anumite reacții, toată lumea știe. Dacă nu ai presiune, nu ești fotbalist. Cred în lupta la titlu, altfel nu veneam. Sunt multe lucruri pozitive aici, dar câteodată, în România, se atrage atenția mai mult asupra celor negative", a spus Nikolov.

Etichete: gigi becali , superliga , boban nikolov , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

FCSB, criticată după ce a cucerit titlul: ”Nu există, n-are nume! Sunt patru litere ale alfabetului!”

”E cel mai bun atacant român”. Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte, după titlul câștigat de FCSB

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”