Jucatorii FCSB-ului / Foto: Profimedia Images

Fotbalistul remarcat de Leo Strizu la antrenamentele celor de la FCSB: "E un câștig"

articol scris de Digi Sport
05.12.2022, 09:24
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Leo Strizu (55 de ani) a condus primele antrenamente din postura de antrenor principal la FCSB, iar tehnicianul a lăudat profesionalismul de care dau dovadă jucătorii vicecampioanei României.

Leo Strizu, laude pentru un fotbalist transferat de FCSB în această vară

Este vorba despre David Miculescu (21 de ani), sosit în vara acestui an de la UTA, pentru 1.7 milioane de euro. Deși nu a reușit să se impună până în acest moment în primul 11 al FCSB-ului, fotbalistul a fost lăudat de Leo Strizu pentru ceea ce arată la ședințele de pregătire.

"Miculescu e un câștig pentru FCSB, din ce vad eu la antrenamente", a spus Strizu, la conferința de presă.

De când a venit la FCSB, Miculescu a jucat în 25 meciuri oficiale, a marcat două goluri și a dat două pase decisive.

  • 1.5 milioane de euro este cota actuală de piață a lui David Miculescu, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Gabi Balint: "Lui Miculescu i-aș sugera să-l analizeze puțin pe Marius Lăcătuș"

Prezenți în studioul Fotbal Club, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Ionel Dănciulescu l-au analizat pe Miculescu și i-au dat sfaturi.

Ionel Dănciulescu: "Aștept să apară bine și la finalizare, să aibă evoluțiile pe care le-a avut și la UTA. În momentul de față, îmi dă impresia că încă nu s-a integrat în totalitate în sistemul de joc. Dar e un jucător cu calitate, are nevoie de încredere și de încrederea antrenorului"

Ilie Dumitrescu: "Mi se pare un jucător disciplinat, care chiar respectă ce spune antrenorul, se subordonează planului tactic, coboară, face treabă acolo, joacă simplu. Eu cred că, în poziția asta, având în vedere ceea ce se așteaptă lumea de la Miculescu, lăsând la o parte suma de transfer, trebuie să-și asume mai mult.

Pe postul ăla trebuie să-ți asumi mai mult, să iei acțiuni individuale, să poți să scoți adversar din joc atunci când stai pe partea opusă, asta o face foarte bine. Dar lumea se așteaptă ca el să facă diferența, e un jucător care, în momentele astea de echilibru, cu încărcătură, să iasă în evidență.

Gigi Becali a plătit pentru el. Dar în general, toți fanii și toată opinia publică asta așteaptă de la el. Gândește-te că, la un moment dat, inevitabil, ești în competiție, pentru că există câte doi sau trei jucători pe post. Ești în competiție cu Cordea, poți să-i iei locul lui Cordea? Nu, niciodată. Adică nu acum."

Ionel Dănciulescu: "Nici nu s-a integrat în formula de start, comparativ cu Compagno, care a venit acum, dar are un impact asupra jocului, vine cu ceva."

Gabi Balint: "Lui Miculescu i-aș sugera să-l analizeze puțin pe Marius Lăcătuș, sunt imagini multe. Că e același post, adică unul e stângaci și unul e dreptaci, dar a jucat tot acolo, în banda dreaptă. Lui îi lipsește curajul."

Ilie Dumitrescu: "Eu le-aș propune celor de la MAPN să-i facă o statuie lui Marius Lăcătuș în față la stadion. E greu de comparat cu Lăcătuș"

Gabi Balint: "Nu de comparat, dar de copiat, măcar să încerci să-l copiezi."

Ilie Dumitrescu: "E greu să-l și copiezi, crede-mă."

Gabi Balint: "Bine, dar să iei ceva bun, să te ajute."

Etichete: liga 1 , fcsb , david miculescu , leo strizu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Video Fotbaliștii FCSB-ului au urcat în tribune după eșecul cu Universitatea Craiova! Ce au scandat

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”