Mihai Stoica, la meciul FCSB - Sepsi / Foto: Sport Pictures

Galeria FCSB-ului a reacționat după mesajul lui Edi Iordănescu! ”Vom fi acolo! Trebuie să ne susținem echipa”

articol scris de Digi Sport
26.08.2021, 15:50
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Edi Iordănescu (43 de ani) le-a transmis un mesaj suporterilor, înaintea partidei de la Cluj, de duminică seară, dintre CFR și FCSB, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digf Sport 1, iar aceștia nu i-au rămas datori.

Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor de la FCSB un mesaj de mulțumire pentru susținerea acordată echipei la meciul cu Sepsi.

Fanii roș-albaștrilor vor face deplasarea la Cluj, în cadru organizat, ceea ce nu s-a mai întîmplat de mult. Apelul antrenorului, dar mai ales faptul că el este acum suveranul echipei, i-a făcut pe suporteri să sune adunarea pentru deplasarea în Gruia.

Galerie Foto

”Vom fi acolo, cu toții, în jur de ora 19:00. Trebuie să ne susținem echipa în momentele astea grele. Suntem la 9 puncte de primul loc, după doar 6 etape. Avem lot, avem echipă, avem antrenor dupî foarte mult timp, trebuie ca și noi să ne facem datoria și să-i susținem pe băieți.

E greu, dar nu imposibil să luam titlul, trebuie să o luăm pas cu pas. Vă așteaptăm în număr cât mai mare pentru a susține echipa”, este mesajul suporterilor, pe social media.

”Aveți promisiunea mea!” Mesajul transmis de Edi Iordănescu suporterilor FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj

Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor de la FCSB un mesaj de mulțumire pentru susținerea acordată echipei la meciul cu Sepsi. Totodată, Iordănescu i-a rugat pe suporterii roș-albaștri să fie alături de FCSB și la meciul disputat împotriva echipei pe care tot el a condus-o sezonul trecut către un alt titlu în Liga 1.

Antrenorul le-a promis fanilor FCSB că, deși nu este deloc ușor, echipa va da totul pe teren pentru ca la finalul sezonului să își atingă obiectivul, acela de a fi campioană.

”Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Acest final fericit vine doar împreună. Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri.

Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși. Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune.

E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună. Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru.

Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, a transmis Edi Iordănescu suporterilor celor de la FCSB.

VIDEO cu rezumat FCSB - Sepsi 1-1

Etichete: edi iordanescu , peluza nord , cfr cluj fcsb , galeria fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Citeşte şi

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă