Prestațiile lui Filipe Teixeira și a ale lui Mihai Roman l-au bucurat pe Gigi Becali

Exclusiv Gigi Becali a modificat contractele lui Teixeira și lui Roman

05.12.2018, 09:24
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Prestațiile din ultima perioadă ale lui Mihai Roman (34 de ani) l-au mulțumit pe deplin pe Gigi Becali (60 de ani), mai ales că și MM Stoica a vorbit despre caractere puternice. Finanțatorul FCSB a observat faptul că randamentul lui Roman a fost același indiferent dacă acesta a fost folosit ca fundaș stânga, ca fundaș dreapta sau pe postul său de bază, cel de mijlocaș dreapta, astfel că a decis să-i prelungească angajamentul jucătorului pe încă un sezon. În aceeași situație se află și Filipe Teixeira (38 de ani). În cazul portughezului, Becali a decis să-i activeze clauza din contract, chiar dacă echipa a ratat calificarea în grupele cupelor europene.

Transferul lui Mihai Roman la FCSB a surprins la acel moment, mai ales că nimic nu anunța tranzacția. Totul părea doar o afacere între Gigi Becali și Valeriu Iftime. Fotbalistul a fost adus la roș-albaștri în contul unei datorii pe care gruparea botoșăneană o avea față de Becali, în valoare de 400.000 de euro. Becali a și spus atunci că i-a dorit pe Roman, dar și pe Alexandru Stan (29 de ani), venit de la Astra, pentru a forța calificarea în grupele Europa League.

Deși Gigi Becali a precizat că vrea să-l țină un sezon pe Roman, la un moment dat, după ce FCSB a fost eliminată din Europa, Iftime a spus că îl va lua înapoi pe jucător în pauza de iarnă, pe modelul lui Cătălin Golofca. Numai că, de la meci la meci, Gigi Becali a fost încântat de evoluția jucătorului, dar și de atitudinea acestuia, indiferent de poziția din teren, minutul și meciul în care a fost folosit. Tocmai de aceea, după ce s-a consultat și cu Nicolae Dică (38 de ani), dar și cu MM Stoica, a decis să-i ofere un nou contract.

”Mihai Roman și-a prelungit până în 2020 contractul! Vă pot spune că va juca la noi până atunci. Și Teixeira își va prelungi contractul în curând!”, a precizat MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Filipe Teixeira va rămâne cu același salariu!

Așadar, pe lângă Roman și contractul lui Teixeira se va prelungi. De fapt, la portughez lucrurile stau mai simplu. Teixeira avea un contract în derulare cu FCSB, care expira la finalul lui 2018, dar cu o clauză că se va prelungi automat până la finalul acestui sezon în cazul în care echipa va ajunge să evolueze în grupele europene. Chiar dacă acest obiectiv a fost ratat, latifundiarul din Pipera a decis că și Felipe merită să rămână la echipă, el fiind considerat un exemplu de urmat pentru mai tinerii colegi.

Teixeira va fi remunerat în continuare cu 15.000 de euro, indiferent de minutele pe care le va juca de acum înainte. Nu de puține ori, atât Dică, cât și MM Stoica au vorbit despre atitudinea acestui jucător, despre comportamentul său din vestiar și despre faptul că este un mare câștig pentru FCSB.

Etichete: gigi becali , filipe teixeira , mihai roman , video sepsi fcsb , meciuri fcsb , sepsi - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”