Lucian Filip, Mihai Pintilii si Elias Charalambous / Foto: Sport Pictures

Foto Gestul lui Elias Charalambous după golul marcat de Coman la Craiova

articol scris de Digi Sport
29.01.2024, 11:06
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

FCSB s-a impus, duminică seară, pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 0-3, în derbyul etapei 23 din SuperLiga, în direct la Digi Sport 1.

Darius Olaru (25 de ani), din lovitură de la 11 metri, Florinel Coman (25 de ani) și David Miculescu (22 de ani) au fost marcatorii partidei de pe ”Ion Oblemenco”.

Galerie Foto

Elias Charalambous a pupat o iconiță după golul marcat de Coman

Coman, poate cel mai bun fotbalist al momentului din lotul roș-albaștrilor, a marcat un gol extrem de important, iar imediat după Elias Charalambous (43 de ani) a mulțumit Divinității. A pupat o iconiță pe care o avea în buzunar.

În minutul 50, Coman a marcat după un contraatac fulger pornit de la Olaru și continuat de Băluță. Fostul mijlocaș al oltenilor, care a fost aspru contestat de galeria gazdelor, nefiind iertat nici acum pentru ”trădare”, i-a dat o pasă foarte bună pe partea opusă lui Florinel, iar acesta din urmă, după ce a ”croșetat” prin apărarea gazdelor a marcat, ce-i drept și cu ”ajutorul” lui Maldonado, care a schimbat nefericit pentru olteni traiectoria balonului.

Cum șutul lui Coman era oricum pe poartă, fotbalistul de la FCSB a fost creditat cu golul.

Edi Iordănescu, pe urmele tatălui

Imediat după ce a marcat, Charalambous s-a îmbrățișat cu Mihai Pintilii (39 de ani) și cu ceilalți din staff, aflați pe bancă, după care a scos din buzunar o iconiță pe care a sărutat-o. Gestul antrenorului roș-albaștrilor reamintește de Anghel Iordănescu, cel care avea mereu în buzunare mai multe iconițe pe care le pupa după golurile naționalei României.

Și Edi Iordănescu (45 de ani) a preluat această tradiție de la tatăl său. Actualul selecționer a fost surprins, de mai multe ori, în campania pentru EURO 2024, acolo unde ”Tricolorii” s-au calificat de pe primul loc al grupei, cum mulțumea Cerului pentru rezultatele obținute.

VIDEO cu golul marcat de Coman, în Universitatea Craiova - FCSB 0-3

Reacția lui Elias Charalambous, după ce FCSB a ”demolat-o” pe Universitatea Craiova

Elias Charalambous a fost extrem de mulțumit la interviul acordat la finalul partidei și a ținut să scoată în evidență atitudinea foarte bună a elevilor săi.

Totodată, antrenorul roș-albaștrilor a mărturisit că nu este supărat pe Darius Olaru pentru galbenul încasat în urma protestelor, pentru care va rata meciul cu Farul.

Vreau să îmi felicit jucătorii, mai ales pentru atitudine, efort. Știam că meciul va fi foarte greu. Am suferit, dar ne-am pregătit pentru asta. Am reușit să marcăm la finalul primei reprize și asta a contat foarte mult.

Am încercat să riscăm și am reușit să marcăm și golul doi. Știam că vom mai avea ocazii pe contraatac. Am jucat bine. Cel mai bun lucru este atitudinea jucătorilor. Atitudinea este de nota 10, dar întotdeauna mai sunt lucruri de corectat.

Vom vedea mâine ce mai trebuie să îmbunătățim. Azi ne relaxăm. Jucătorii trebuie să se bucure de această victorie. Craiova nu este exclusă din lupta la titlu. Nu sunt supărat pe Olaru, este căpitanul echipei, este inima echipei.

Am spus că sunt foarte mulțumit de lot. Am discutat cu patronul, cu MM (n.red. Mihai Stoica), dar ei sunt cei care iau deciziile în legătură cu transferurile. Vom vedea dacă se va mai întâmpla ceva, dar trebuie să ne bucurăm pentru această victorie”, a spus Elias Charalambous.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Etichete: edi iordanescu , anghel iordanescu , elias charalambous , charalambous , florinel coman , universitatea craiova fcsb 0-3 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

Elias Charalambous, după Rapid - FCSB: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Video Rapid - FCSB 2-0. Giuleștenii au obținut prima victorie din play-off în ultimul meci al sezonului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian