Gică Hagi / Foto: Profimedia

Video Gică Hagi a răbufnit la adresa celor de la LPF: "E blasfemie! Ce vor să facă, să mă simt mic?"

articol scris de Digi Sport
28.08.2023, 09:38
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Farul a obținut o victorie pe teren propriu în meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, din cadrul etapei a șaptea a SuperLigii

La conferința de presă ulterioară partidei, Gică Hagi (58 de ani) a exprimat mai multe nemulțumiri. Una dintre ele a fost legată de faptul că meciul Poli Iași - Sepsi, din aceeași rundă, a fost mutat de pe data de 27 august pe cea de 19 octombrie 2023, în contextul jocului pe care covăsnenii îl vor disputa joi, cu Bodo/Glimt, în play-off-ul Conference League.

Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă: "E blasfemie! Ce vor să facă, să mă simt mic?"

"Regele" a catalogat drept "blasfemie" faptul că celor de la Sepsi li s-a reprogramat meciul, în timp ce Farul a fost nevoită să joace la data stabilită inițial partida cu Universitatea Craiova, deși are returul cu HJK Helsinki tot joi.  

"Eu n-am vrut, eu n-am pomenit niciodată de lucrul ăsta. Noi trebuie să jucăm, să ne obișnuim cu lucrul acesta. Noi am vrut să jucăm, am arătat foarte bine. Am făcut bine că jucăm, prindem experiență să o facem din trei în trei zile.

Nu știu de ce atâta tam-tam. Dar ce să fac? Sunt în România și aici se poartă să ne plângem. Ce să facem, să amânăm toate meciurile? Eu nu vedeam sensul. Dar cu ce n-am fost de acord e că unei echipe i se amână meciul și nouă nu.

Aia deja e blasfemie. E blasfemie! Suntem o echipă românească și trebuie să fim tratați la fel ca ceilalți. Domnilor, faceți lucrurile egale. Și azi am avut penalty în prima repriză. Nu există penalty mai clar ca la Mazilu.

Nu există în lume, nicăieri! Și n-a dat, nici măcar nu s-a dus la monitor. Și atunci, eu ce să cred? Ce vor să facă, să mă simt mic? Nu, domnilor, nu sunt.

Farul nu mai e mică. Dar asta e, mergem înainte, noi trebuie să ne facem treaba, să demonstrăm pe teren, ca anul trecut", a spus Hagi. 

  • Bodo/Glimt - Sepsi se joacă joi, de la 19:00, și poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 
  • HJK - Farul este programat în aceeași zi, de la aceeași oră. 

VIDEO cu rezumatul meciului Farul - Universitatea Craiova 2-0: 

Etichete: gica hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”