Gică Hagi alături de Rivaldo / Foto: farulconstanta.com

Gică Hagi a spus totul! De ce a vrut Rivaldo să devină acționarul Farului: ”O spun încă o dată”

articol scris de Digi Sport
16.09.2023, 16:30
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Recent, Farul Constanța a dat o adevărată lovitură și a reușit să îl convingă pe Rivaldo să devină acționar al echipei. 

După mai multe zile în care s-a zvonit că ”Balonul de Aur” din 1999 va cumpăra acțiuni la gruparea de la malul mării, totul s-a oficializat printr-un eveniment. 

Gică Hagi a spus totul! De ce a vrut Rivaldo să devină acționarul Farului: ”O spun încă o dată”

Rivaldo este de acum acționar al celor de la Farul Constanța cu 10 procente din întregul club. ”Regele” rămâne astfel cu 79,9 la sută din acțiunile clubului Farul Constanța, Ciprian Marica deține și el 10%, în timp ce Zoltan Iasko are 0,01%.

Înaintea partidei cu FCSB, Gică Hagi a vorbit despre acest lucru și a dezvăluit că fostul mare fotbalist brazilian și-a dorit foarte mult să devină patron al campioanei României. 

”Vorbiți de acțiuni? Da, eu o spun încă o dată. A fost dorința lui, a venit de la el. Probabil a văzut la noi niște lucruri. La nivelul la care a fost și cât de mare sportiv a fost... îi mulțumim, e o onoare pentru noi să-l avem acționar.

Nu contează cu cât de mult a venit, important e că a venit, ne sprijin și va fi bine. Pe lângă el îi așteptăm și pe ceilalți. Aștept noi parteneri care să sprijine acest club. Cred că e un club foarte interesant, Constanța e un oraș frumos, iar echipa a arătat că are un potențial enorm.

Va deveni foarte puternică atunci când va vinde toate acțiunile, atât cât îmi doresc eu. Atunci vom deveni puternici în sensul că va fi un club cu un viitor foarte bun. Acționarii vor sprijini. În afară că aduc niște bani la club, bineînțeles că se și pricep, pot aduce păreri legate de administrare, iar Farul are nevoie de acest lucru”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Prima reacție a lui Rivaldo, după ce a preluat acțiuni la Farul Constanța

La scurt timp după evenimentul în care a fost anunțat drept noul acționar al clubului, Rivaldo a oferit și prima reacție.

”Urmăresc fotbalul românesc de ceva vreme și cunosc destul de bine și campionatul. România a avut mereu jucători foarte buni, a reprezentat o forță în fotbalul românesc mai ales în perioada în care Gheorghe Hagi era jucător.

M-a uimit în urmă cu câțiva ani și, vă spun sincer, nu am fost singurul din fotbalul mondial cu o astfel de reacție, când am aflat de modul în care a decis să se implice în acest fenomen după retragere, mi s-a părut ceva incredibil. Nu mai auzisem de un fost jucător de o asemenea valoare care să își investească averea pentru o pasiune. Cred că rezultatele pe care le-a reușit au fost răspunsul la toate întrebările...

Investiția total privată de la Farul, baza sportivă, Academia care stă în spatele multor performanțe, rezultatele obținute cu foarte mulți jucători formați aici m-au determinat să fac acest pas și să vin alături de Gheorghe Hagi. Dacă singur a reușit toate aceste lucruri, să devină de două ori campion având cea mai tânără echipă din Europa, atunci cred că având sprijinul pe care și-l dorește, poate reuși mult mai mult.

Cu viziunea și pasiunea pe care le are, cu experiența pe care și eu o am, sunt convins că vom dezvolta și mai mult performanțele pe care și le dorește întreaga comunitate, pentru că Farul este un club de tradiție, care, în rest, are toate atuurile de a deveni un club mult mai puternic”, a declarat Rivaldo, potrivit comunicatului emis de Farul Constanța. 

Etichete: hagi , superliga , farul , rivaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Fanii lui Tottenham s-au supărat că Radu Drăgușin a jucat atât de bine încât au cerut: "Reziliați-i contractul!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”