Gigi Becali şi Nicolae Dică / Foto: Digi Sport

Gigi Becali a anunțat ce face cu Nicolae Dică dacă FCSB pierde calificarea în grupele Conference League

articol scris de Digi Sport
22.08.2022, 13:48
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

FCSB se pregătește de returul cu norvegienii de la Viking, asta după ce prima manșă s-a terminat cu victoria nordicilor, 2-1.

Confruntarea urmează să aibă loc joi, de la ora 20:00, și este ultimul pas al trupei bucureștene înainte de o posibilă accedere în grupele Conference League.

Nicolae Dică nu este în pericol de a fi demis, anunță Gigi Becali

Gigi Becali a dat asigurări că postul lui Nicolae Dică nu este în pericol nici în cazul unei necalificări.

"Păi, el ce vină are dacă nu se califică echipa, el când a luat-o, a luat-o aproape necalificată. Ce vină are el, că dacă o luăm după joc, el a calificat echipa, când iei două goluri la întâmplare, ăsta e Dumnezeu, nu e vina lui Dică. A noastră funcționează, normal, cum să fie Dică, și din staff-ul vechi sunt uimiți de cum s-a schimbat Dică", a spus Gigi Becali, la Sport.ro.

Omul de afaceri este convins că echipa sa se va califica în grupele Conference League, chiar dacă FCSB a pierdut la București, scor 1-2 în tur, întrucât o consideră pe Viking o echipă mult sub nivelul fotbalului din România.

”Acum e o echipă pe care noi o vom ataca. E o echipă slabă. N-am văzut de când sunt în fotbal. Gloria Buzău era mai tare ca ăştia. Şi o echipă de divizia C atacă. Asta e valoarea lor. N-am vorbit încă cu Dică.

Nu mă apuc eu să fac echipa. Întrebarea e cine îl va înlocui pe Olaru. Oricum, s-au îmbătat cu apă rece ei. Se vor trezi din beţie joi seară!”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Norvegienii se tem de FCSB: ”La București a fost un jaf”

Presa din Norvegia este sceptică înaintea confruntării de la Stavanger. Jurnaliștii nordici îi dau dreptate unuia dintre antrenorii principali ai lui Viking, Morten Jensen, care a declarat după victoria de la București că FCSB este în continuare favorită la calificarea în grupele Conference League.

În plus, jurnaliștii norvegieni au scos în evidență ușurința cu care Florinel Coman, autorul singurului gol al FCSB-ului, a trecut de fundașii celor de la Viking și cred că același lucru se va întâmpla și în retur. Mai mult, chiar dacă partida se va desfășura pe gazon artificial, nordicii consideră că acest lucru nu le va pune probleme românilor.

Morten Jensen a subliniat rapid după meci că românii sunt în continuare favoriți la calificare. Nu este departe de adevăr. Chiar dacă Viking va juca acum pe sintetic, suprafață pe care probabil că adversarul o urăște intens, au fost atât de mulți jucători buni din punct de vedere individual la FCSB, încât oricare poate exploda oricând.

Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman, care a făcut ravagii cu Viking. Aripa echipei naționale s-a învârtit cu cei mai mulți dintre fundașii norvegieni și a avut mai multe situații periculoase. Dacă suntem complet sinceri cu noi înșine, meciul de la București a fost ceva aproape de un jaf al fotbalului, în ciuda unui plan de joc bun.

FCSB a avut două bare și mult mai multe șanse decât Viking. Chiar dacă este un joc acasă, acesta nu este un meci pe care vikingii îl vor controla. Excesul de încredere poate deveni rapid cel mai mare dușman al lor”, au scris cei de la Dagsavisen.

Etichete: nicolae dica , gigi becali , preliminarii conference league , viking


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Video La peste trei luni de la ”cel mai ciudat transfer din istorie”, a debutat!

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Elias Charalambous a vorbit despre relația cu Gigi Becali: ”Să fiu sincer!”

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”