Gigi Becali se consultă de multe ori cu Ilie Dumitrescu, cel care i-a devenit un adevărat confident Foto: Digi Sport

Exclusiv Gigi Becali a recunoscut ”falimentul” propriei strategii de la FCSB. ”M-a sunat și mi-a spus, am vorbit foarte mult!”

06.08.2019, 17:58
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

VIDEO Astra - FCSB 2-1 | Gigi Becali (61 de ani) se pare că ar fi înțeles, într-un final, că strategia pe care a adoptat-o în ultimii ani la FCSB a fost una total greșită. Tocmai de aceea s-a decis să nu mai meargă pe mâna antrenorilor tineri, lipsiți de experiență și de pedigree și să apeleze la un tehnician mai experimentat, cum ar fi cazul lui Antonio Conceicao (57 de ani). 

Ilie Dumitrescu (50 de ani) este cel care a ajuns la această concluzie după ce a fost sunat de către patronul roș-albaștrilor. Becali i-a transmis fostului mare fotbalist, care i-a devenit în ani un confident de bază, că a venit momentul să nu se mai implice la echipa de fotbal și să-i lase pe cei care au ”certificat” pentru asta.

”Am vorbit cu Gigi foarte mult la telefon azi. M-a sunat şi mi-a spus: ’Ilie, e momentul să nu mă mai implic! Trebuie să-i las pe cei care se pricep’. Mi-a spus că va lăsa antrenorul să îşi facă treaba şi îl va evalua după o perioadă lungă.

Cel puţin aşa mi-a zis. E o schimbare la el, aşa cred", a dezvăluit Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu este convins că atitudinea lui Gigi Becali n-a ajutat-o pe FCSB. ”Poate face performanță!”

Expertul Digi Sport a mai spus că același Becali s-a arătat deranjat de discuțiile care se poartă prin emisiunile specializate televizate, legate de viitorul antrenor al roș-albaștrilor. 

”Mi-a mai spus un aspect. ’Tot discutaţi în studiouri că am fost refuzat! Nu sunt refuzat, sunt bombardat de mesaje!’ Trebuie să văd pe cine aleg’. Fiecare antrenor cu experienţă e conştient de valoarea acestui lot.

Dacă va fi lăsat de patron, poate face performanţă! Ai toate condiţiile să faci rezultate, dacă Gigi îşi respectă cuvântul”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

După ce Gigi Becali a dezvăluit la Digi Sport că Toni Conceicao este alegerea sa, Ilie Dumitrescu a completat: ”Conceicao, la ultima experienţă în România, a făcut o treabă extraordinară! Acum, să vedem ce va face la FCSB”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , antonio conceicao , astra fcsb , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”