Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Profimedia

Gigi Becali a vorbit despre "fuga" lui Bănel Nicoliță în Statele Unite! "O să mă interesez"

articol scris de Digi Sport
27.10.2021, 13:00
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Bănel Nicoliță a evoluat la FCSB timp de mai mulți ani, iar relația sa cu patronul Gigi Becali a fost mereu una apropiată.

Anii au trecut, iar acum fostul fotbalist a dat de probleme și a fost nevoit să plece din România, lucru comentat și de Gigi Becali, fostul său șef.

Gigi Becali: "O să mă interesez de Bănel Nicoliță"

"Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei?

Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta", a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

În ultima parte a carierei, fostul internațional cu 37 de selecții la prima reprezentativă a României a revenit la formația din localitatea sa natală, CS Făurei, în Liga 3. Bănel Nicoliță s-a implicat total după spusele lui, devenind "antrenor, președinte, acționar, jucător și doctor" la echipa sa de suflet, însă această decizie avea să-i atragă o mulţime de probleme.

Bănel Nicoliţă a fugit în SUA de teama cămătarilor! Fostul campion al României, datorii de 100.000 € la interlopi

După ce a investit peste 300.000 de euro la gruparea brăileană, bani care s-au dus pe "apa sâmbetei", unul dintre principalele motive ale divorțului de fosta sa soție, Cristina, Bănel Nicoliță nu s-a oprit. Potrivit Fanatik, a împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în SUA de frică și pentru a încerca să facă rost de bani.

Peste ocean, Nicoliță a întâmpinat alte probleme. Din Statele Unite a vrut să treacă granița în Mexic și a fost la un pas de a fi reținut de autorități din cauza unor nereguli în documente. Fotbalistul ar fi reușit să scape "ca prin urechile acului" datorită calității sale principale: viteza.

  • 3 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață a lui Nicoliță, în 2010, potrivit Transfermarkt.
  • 1 gol în 37 de selecții a reușit Bănel pentru naționala României.

Nicoliță a recunoscut că nu este ușor să fii patron la o echipă de fotbal, însă ambiția l-a făcut să continue

"E oraşul în care m-am născut şi eu. Ştim cu toţii că nu e un business. Dar dragostea de fotbal e prea mare şi nu o poţi controla. Am băgat peste 300.000 de euro, dar fotbalul mi-a dat. Sunt un brand, un jucător iubit şi cunoscut. Acum sunt antrenor, jucător, acţionar, doctor, bucătar... câteodată car şi mingile, le fac pe toate.

Hai să vă spun sincer. Sunt un prost, recunosc, sunt un prost că m-am lăsat devreme, dar m-am ambiţionat când am auzit anumiţi oameni că zic că ei şi-au făcut echipă, că sunt buni. Mi s-a pus ceaţă. Eram în Cipru şi am spus stop!

Acum un an am lăsat echipa cu 15 puncte avans şi au pierdut promovarea. Şi m-am enervat. Am spus stop-joc şi am zis că nu mai joc şi revin să mă implic 100%. Băgasem deja 100.000 de euro", spunea Bănel Nicoliță, în urmă cu un an.

  • 15 meciuri a jucat fostul internațional în grupele UEFA Champions League.
  •  Dacia Brăila, Poli AEK, Steaua București, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul, ASA Târgu-Mureș, Aris Limassol și CS Făurei sunt echipele din cariera lui Bănel Nicoliță.

Etichete: banel nicolita , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Primul meci, prima criză de nervi! Dan Petrescu, ieșire incontrolabilă în CFR - Rapid și declarația serii după meci

Max Verstappen, învins de Lando Norris în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Cum a reacționat campionul mondial

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Ofertă din SuperLigă pentru Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi

Elias Charalambous a vorbit despre relația cu Gigi Becali: ”Să fiu sincer!”

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”